Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κ-23 Ο ΡΟΜΑΝ ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Στην κορυφή ο Μουστόπουλος - Κεντρική Εικόνα
Το Ευρωπαϊκό U23 ήταν η μοναδική διοργάνωση όπου η Ελλάδα δεν είχε πανηγυρίσει μετάλλιο τα τελευταία επτά χρόνια, σερί που φρόντισαν να διακόψουν οι Μουστόπουλος και Τελτσίδου. Στην ίδια διοργάνωση ο Γιώργος Αζωίδης βρέθηκε «αγκαλιά» με το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο περιορίστηκε στην 5η θέση των -73 κιλών.

Τρίτο μετάλλιο για τον Μουστόπουλο μέσα στο 2014
Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό U21 και του χάλκινου στο Παγκόσμιο U21, o Ρομάν Μουστόπουλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και στους U23. O Έλληνας τζουντόκα, ο οποίος μέσα στη χρονιά ήταν πρώτος στο Γκραν Πρι της Τασκένδης και τρίτος στο Γκραν Πρι της Βουδαπέστης, με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία των -81 κιλών όπου συμμετείχαν συνολικά 30 αθλητές.

Ο Μουστόπουλος στον δρόμο για τον τελικό κατά σειρά με Ippon τους Τόμαζ Κβιατκόφσκι (Πολωνία), Μπόγιαν Ντόσεν (Σερβία), Ντόμινιτς Ρέσελ (Γερμανία), ενώ στα ημιτελικά επικράτησε του Ρώσου Χασάν Καλμουρζάεφ. Στον τελικό, ο Μουστόπουλος με Waza-ari επικράτησε του Ρώσου Ασλάν Λαπινάγκοφ και βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών.
sportylife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...