Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Με ωραίο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για την α΄ φάση του πρωταθλήματος το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, το οποίο κέρδισε εκτός έδρας τον ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ με 3-1 (23-25, 25-22, 19-25, 21-25).
Έλενα ΑΓΓΕΛΗ
Ο αγώνας μπορεί να ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, είχε όμως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να αποδειχτεί ότι η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε προκριθεί στη β΄φάση. Και τα κορίτσια μας, το κατάφεραν αποδεικνύοντας ότι σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν προκριθεί στις 6 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, όμως η πολύ μεγάλη εντός έδρας γκέλα που κάναμε με το Μίλωνα, μας στοίχισε την πρόκριση.
Η ομάδα μας, έπαιξε πολύ καλό βόλει, κέρδισε δίκαια και οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο και ποιοτικό θέαμα στους φίλους τους.
Τώρα πια, θα περιοριστούμε στους αγώνες για τις θέσεις 7-12 της Α΄ κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ, με αρχικό στόχο την κατάληψη της 7ης θέσης και την αποφυγή των θέσεων 11-12 που οδηγούν στον υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία.
Η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος, θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00 στο κλειστό της Δραπετσώνας και οι ομάδες που θα μπουν μαζί μας στην κλήρωση, είναι οι: Πετρούπολη, Τελαμώνας, ΓΣ Ηλιούπολης, Ίλιο και Μίλωνας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μπολοβίνου και Μιχαλίτση.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ: (Καλλή) Μονιού, Ευθυμιάδη, Παυλίδου, Δελαγά, Χονδρουδάκη, Ζαννή, Μπουτσελάκου (λ).
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Μπουρέλι, Αμοιρίδου, Ιωάννου, Αγγέλη, Λιόλιου, Βεντούρη, Κουμρόγλου (λ), Χάνου Στ. (λ), Στοίτσεβα.
Στον άλλο αγώνα της 6ης αγωνιστικής: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-0
 
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (18-01) 12
2. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (10-11) 09

---------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (08-15) 08
4. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (06-15) 07   
Οι Αιγάλεω και Πορφύρας, προκρίθηκαν για τις θέσεις 1-6 και οι Δραπετσώνα και Μίλωνας για τις θέσεις 7-12.
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...