Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ TAE KWON DO


Τρία ακόμη μετάλλια για το τάεκβοντο
Με τρία ακόμα μετάλλια ολοκληρώθηκε για την Εθνική μας ομάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό itf εφήβων – νεανίδων, στο Ντουσαμπέ του Τατζικιστάν.
Το  αντιπροσωπευτικό  μας  συγκρότημα  πρόσθεσε  ακόμα  τρία  μετάλλια  στο ενεργητικό του, την 4η και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.
• χρυσό πήραν οι έφηβοι στο ομαδικό ειδικών τεχνικών,
• χάλκινο  οι  νεανίδες στο  ομαδικό  μάχης,  κερδίζοντας  μάλιστα  το πανίσχυρο Τατζικιστάν, στα προημιτελικά και
• αργυρό  η  Χριστίνα  Λαζόγλου στο  ατομικό  αγώνισμα  των  ειδικών τεχνικών.
Ολοκληρώθηκε έτσι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, με έντονο συναγωνισμό σε όλα τα αγωνίσματα  και  τις  κατηγορίες,  με  την  ελληνική  ομάδα  να  παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο κατακτώντας συνολικά 3 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια.
Θυμίζουμε  ότι  στην  διοργάνωση  συμμετείχαν  όλες  οι  μεγάλες  δυνάμεις  του αθλήματος, μεταξύ τους οι ομάδες της Κορέας, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας και του πολύ ισχυρού Τατζικιστάν, συνολικά 43 χώρες με 600 αθλητές και αθλήτριες, το μέλλον του αθλήματος παγκοσμίως. 
Η Εθνική μας ξεκίνησε σήμερα το πρωί το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής, μέσω Μόσχας, από το μακρινό Ντουσαμπέ του Τατζικιστάν.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...