Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΟ FAMILY CUP ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Σε εσωτερική υπόθεση της Δραπετσώνας εξελίχθηκε το πολύ όμορφο και πρωτοποριακό τουρνουά family cup που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ο Σαρωνικός στην Αίγινα.
Το τουρνουά απευθυνόταν μόνο σε οικογένειες και έπρεπει να υπήρχε ηλικιακή διαφορά 15 χρόνια μεταξύ των συμπαικτών.
Στον τελικό των αντρών, συναντήθηκαν τα ζευγάρια Κογκαλίδης Γ. / Κογκαλίδης Κ. - Μαρμαρινός Μ. / Μαρμαρινός Ν.
Οι μικροί των ζευγαριών, αποτελούν μέλη της αντρικής ομάδας του συλλόγου μας, ενώ οι μεγαλύτεροι αποτελούν διοικητικό στέλεχος και πρώην αθλητής του συλλόγου μας.
Μετά από συναρπαστικότατο τελικό, νικητές αναδείχτηκαν οι Κογκαλίδης με 2-1 (21-23, 24-22, 15-12).
Οι Κογκαλίδης, παρ΄ότι αγωνίστηκαν 4 αγώνες την ίδια ημέρα, κατάφεραν να κάνουν μια θεαματική ανατροπή από το 0-1 στα σετς και το 16-20 στο 2ο σετ και να αναδειχτούν νικητές στο πρώτο τουρνουά αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε.
Για να φτάσουν στον τελικό τα ζευγάρια, έφεραν τα εξής αποτελέσματα:
Mαρμαρινός - Πριμηκύριος / Σιούλης 2-0
Μαρμαρινός - Στουραίτης 2-0
Μαρμαρινός - Κάτσας 2-0 (ημιτελικός)
 
Κογκαλίδης - Ντολός 2-0
Κογκαλίδης - Φαναρτζής 2-0
Κογκαλίδης - Τζίτζης / Καραβάνας 2-0 (ημιτελικός) 
 

 
Το 1ο family cup έφτασε στο τέλος του αφήνοντας όμορφα συναισθήματα στους αθλητές – αθλήτριες που έλαβαν μέρος αλλά και στους δεκάδες φίλους που το παρακολούθησαν. Γιοί και πατεράδες, μαμάδες και μπαμπάδες με τις κόρες τους παρατάχθηκαν στο γήπεδο και έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, διασκεδάζοντας.

Ένα τουρνουά που πέτυχε τον στόχο του αφού είχε σκοπό να φέρει όλη την οικογένεια στον αγωνιστικό χώρο. Στον τελικό των αντρών νίκησε η ομάδα του Κογκαλίδη Γιώργου (πατέρας) και Κώστα (γιός) την ομάδα των Μαρμαρινού Μιχάλη (πατέρας) και Νίκου (γιος) με 2-1 σετ σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι. Την τρίτη θέση πήρε η ομάδα του Κάτσα Νίκου (πατέρας) και Νεκτάριου (γιος). Στον τελικό των γυναικών νίκησε η ομάδα της Αλεξίας Βογιατζόγλου (μητέρα) και της κόρης της Ιωάννας την ομάδα της Χατζόγλου Εύης (μητέρα) και Ναταλίας Μπόβαλη (κόρη) με 2-0 σετ σε ένα όμορφο αγώνα. Την τρίτη θέση πήρε η ομάδα της Άννας (μητέρα) και Μαριάννας (κόρη) Μαίλη.

Στον τελικού του μικτού νικητήρια ομάδα αναδείχτηκε στο τάι μπρέικ η ομάδα του Ηλία (πατέρας) και Νικολέτας (κόρη) Κατσιβέλη που νίκησε την ομάδα του Γιώργου (πατέρας) και Αθηνάς (κόρη) Βογιατζόγλου. Την τρίτη θέση πήρε η ομάδα του Αντρέα (πατέρας) και Αγγελίνας (κόρη) Στρίκκα που νίκησαν στον μικρό τελικό την ομάδα του Ντίνου (πατέρας) και Άρτεμις (κόρη) Νεστορίδη. Οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2015.

Video ΕΔΩ
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...