Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Μετάλλιο και ο Γιακουμάτος στην Κίνα
Το τρίτο μετάλλιο πρόσθεσε στην ελληνική αποστολή που ταξίδεψε στην Ολυμπιάδα Νέων που γίνεται στην Κίνα ο Μάριος Γιακουμάτος ο οποίος κατέκτησε την Τρίτη θέση στην ξιφασκία.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τη σπουδαία διάκριση με την μικτή Ευρώπης, που αγωνίστηκε στον μικρό τελικό κόντρα στην ομάδα Ασίας - Ωκεανίας. Τα ατομικά αγωνίσματα ξιφασκίας ολοκληρώθηκαν χωρίς διακρίσεις για την ελληνική αποστολή, ενώ η Θεοδώρα Γκουντούρα βρέθηκε στην έκτη θέση στο μικτό ομαδικό των ηπείρων.

Το μετάλλιο του Μάριου Γιακουμάτου είναι το τρίτο της ελληνικής ομάδας στην Κίνα, με την Αθηνά - Μαρία Αγγελοπούλου να γίνεται η πρώτη χρονικά με το ασημένιο μετάλλιο, στο μονό σκιφ της κωπηλασίας και τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει επίσης τη δεύτερη θέση στην κολύμβηση.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος έστειλε τις ευχές του στους νεαρούς αθλητές, για συνέχεια στις διακρίσεις. «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας Απόστολο Χρήστου, Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου και Μάριο Γιακουμάτο για την κατάκτηση των πρώτων μεταλλίων για τη χώρα μας. Ο ελληνικός αθλητισμός έδειξε ότι εκτός από παρόν, έχει και μέλλον και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά θα μας κάνουν πολλές φορές υπερήφανους στα χρόνια που έρχονται. Ελπίζω κι εύχομαι να χαρούμε κι άλλα μετάλλια μέχρι το τέλος των Αγώνων».
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...