Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΜΑΝΑΒΗ / ΠΑΡΙΣΑΚΗ

Στους «4» του Βαλκανικού οι Μαναβή, Παρισάκη

 
Αήττητες εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τετράδα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Beach Volley Κ20, στην κατηγορία Νεανίδων, οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, οι οποίες νίκησαν τις Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου στον ελληνικό «εμφύλιο» της προημιτελικής φάσης.

Οι Μαναβή / Παρισάκη, που είναι κάτοχοι του Βαλκανικού τίτλου από πέρσι, επικράτησαν με 2-0 σετ (21-15, 21-18) και έκλεισαν ήδη θέση για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου θα διεκδικούσαν την πρόκριση στην τετράδα μέσα από τον επόμενο αγώνα τους, κόντρα στις νικήτριες του ζευγαριού Σουσλόβα / Μπαχόβα (Μολδαβία) - Ακτάς / Κεσκίν (Τουρκία).

Λίγο νωρίτερα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η δεύτερη ημέρα του Κυρίως Ταμπλό των Νεανίδων, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη κέρδισαν τις Αλβανίδες Μπίτσι / Κρούτι με 2-1 σετ (21-15, 15-21, 15-13) και παρέμειναν και αυτές σε τροχιά διάκρισης.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα αντιμετώπιζαν στην συνέχεια τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ και θα επεδίωκαν άλλη μια νίκη, που θα τους έφερνε ένα βήμα από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20 φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή ομάδων από έξι χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία, Αλβανία, Μολδαβία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...