Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Η Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, ανακοινώνει τη συμφωνία για τη μεταγραφή στο σύλλογο μας, του Γιώργου ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ.
Ο Γιώργος, γεννήθηκε στις 07/04/1994, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου και του διαγώνιου.
Ξεκίνησε το βόλει από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και στη συνέχεια αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 στη Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Κύπρου. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε με την Παλλήνη στο πρωτάθλημα της Α2. 
Οι ατομικές του διακρίσεις: Το 2012, αναδείχτηκε καλύτερος έφηβος στο πρωτάθλημα Κύπρου. Στους αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης στο Μάδεργουολ Σκωτίας, αναδείχτηκε 1ος σκόρερ και καλύτερος επιθετικός, στους οποίους η Κύπρος κατέλαβε την 1η θέση.
Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της Ανόρθωσης (σύλλογο στον οποίο ανήκει) για την άμεση ανταπόκριση της, στο αίτημα του συλλόγου μας, για τη μεταγραφή του Γιώργου.
Από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον Γιώργο στις τάξεις του συλλόγου μας, ευχόμενοι μια τέλεια συνεργασία, από την οποία να προκύψουν επιτυχίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...