Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

5η ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ / ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ 7η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-20

 
Πέμπτη θέση για Μολδοβανίδη, Βακαλοπούλου
Στις λεπτομέρειες έχασαν την πρόκριση για τα ημιτελικά της κατηγορίας Νεανίδων οι Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20, στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Η ελληνική ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση, αφού ηττήθηκε από τις Τουρκάλες Ακτάς / Κεσκίν με 2-1 σετ (19-21, 21-19, 13-15), σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε αντίθετη κατάληξη.

Από την πλευρά τους, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη κατέλαβαν την 7η θέση μεταξύ των 12 ομάδων του Κυρίως Ταμπλό των Νεανίδων, έπειτα από την ήττα τους με 2-0 σετ (21-17, 23-21) από τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ. Οι Ελληνίδες αθλήτριες δεν μπόρεσαν να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, αφού ατύχησαν στους κρίσιμους πόντους του 2ου σετ και έτσι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση με συνολικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες. 
Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπούσαν στην τετράδα της κατηγορίας Νεανίδων οι Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, οι οποίες θα αντιμετώπιζαν τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ στον πρώτο ημιτελικό. Ο δεύτερος ημιτελικός θα γινόταν, ανάμεσα στις Ρουμάνες Μέλνιτσουκ / Ορντεάν και τις Τουρκάλες Ακτάς / Κεσκίν.

Μετά την ολοκλήρωση του Κυρίως Ταμπλό των Νεανίδων, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανάπτυξης Νίκος Κρέτσης έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τις τρεις ελληνικές ομάδες: «Οι Μαναβή / Παρισάκη έχουν κάνει καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής και προσδοκούμε να έχουν ανάλογη απόδοση και την Κυριακή, ώστε να διατηρήσουν τον τίτλο τους. Θα μπορούσαμε να έχουμε και δεύτερη ομάδα στα ημιτελικά, αφού οι Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου έκαναν δυνατές εμφανίσεις και έχασαν στις λεπτομέρειες το ντέρμπι με τις Τουρκάλες. Θετική παρουσία είχαν και οι Γεωργοπούλου / Καραγκούνη, οι οποίες έκαναν δύο νίκες στην πρώτη τους διεθνή συμμετοχή και απέκτησαν παραστάσεις και εμπειρίες που σίγουρα θα τις βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...