Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-20 ΟΙ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ / ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ / ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

 

Εκτός ημιτελικών οι  Μιχελάκης, Σπανουδάκης και Αναστασιάδης, Καμπούρης
Χωρίς ελληνική παρουσία στα ημιτελικά των Εφήβων  του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Beach Volley Κ20, στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Τόσο οι Γιώργος Μιχελάκης / Γιώργος Σπανουδάκης όσο και οι Γιώργος Αναστασιάδης / Γιώργος Καμπούρης έχασαν στις λεπτομέρειες την είσοδο στην τετράδα, τερματίζοντας στην 5η θέση της κατηγορίας των Εφήβων.

Οι Γιώργος Μιχελάκης / Γιώργος Σπανουδάκης ηττήθηκαν από τους Μολδαβούς Πόπαντιουκ / Μαγιάροφ με 2-1 σετ (22-24, 21-19, 14-16) έπειτα από συγκλονιστικό παιχνίδι, που χάθηκε μέσα από τα χέρια τους. Το δίδυμο από την Κρήτη έκανε υπερπροσπάθεια και προηγήθηκε με 14-12 στο τάι μπρέικ, αλλά οι Μολδαβοί έκαναν σερί 0-4, πήραν το παιχνίδι και θα ήταν παρόντες στους ημιτελικούς.
Οι Μιχελάκης / Σπανουδάκης, που έφτασαν μια ανάσα από το να πανηγυρίσουν τρεις νίκες μέσα σ’ ένα απόγευμα, είχαν κερδίσει νωρίτερα τους Τούρκους Ζορλουέρ / Κανταρτζίογλου με 2-0 σετ (21-13, 21-18).

Διαφορετική εξέλιξη αλλά ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια των Γιώργου Αναστασιάδη / Γιώργου Καμπούρη, οι οποίοι έχασαν από τους Σέρβους Μιλάνοβιτς / Ράικοβιτς (Σερβία) με 2-1 σετ (20-22, 21-16, 13-15). Η ομάδα από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής βρέθηκε να χάνει 9-14 στο τάι μπρέικ, απάντησε με σερί 4-0 που έφερε το ματς στον πόντο (13-14), αλλά η πολυπόθητη ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Στον πρώτο ημιτελικό θα έπαιζαν οι Μολδαβοί Πόπαντιουκ / Μαγιάροφ με τους Σέρβους Κλάσνιτς / Λόζιτς, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα γινόταν, ανάμεσα στους Ρουμάνους Μπαντιτσεάνου / Ρόσου και τους Σέρβους Μιλάνοβιτς / Ράικοβιτς.

Δείτε εδώ σε βίντεο τα καλύτερα παιχνίδια του Βαλκανικού Κ20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...