Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΒΗ / ΠΑΡΙΣΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Κ-20

Εμφύλιος για μία θέση στους ημιτελικούς

 

Ελληνικός εμφύλιος για μία θέση στους ημιτελικούς του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Beach Volley Νεανίδων θα γινόταν μεταξύ των Μαναβή / Παρισάκη και Μολδοβανίδη / Μυρσίνη. Μετά τις νίκες που πέτυχαν και οι δύο ομάδες στο φινάλε της πρώτης ημέρας του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, τουλάχιστον μία ελληνική ομάδα θα διεκδικούσε μετάλλιο.
Οι θριαμβεύτριες του αντίστοιχου Βαλκανικού Πρωταθλήματος του 2013 στην Αλβανία, Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, ξεκίνησαν επιτυχημένα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους, αφού κέρδισαν τις Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη με 2-0 σετ (21-13, 21-9), παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα τους στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors Κ19 στην Πάτρα.

Περισσότερο σασπένς είχε ο αγώνας ανάμεσα στις Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου και τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με το ελληνικό δίδυμο να επικρατεί με 2-1 σετ (21-14, 14-21, 17-15). Οι Ελληνίδες αθλήτριες προηγήθηκαν 14-10 στο 3ο σετ, ωστόσο δέχθηκαν σερί 0-5 και βρέθηκαν να χάνουν 14-15, προτού η Βακαλοπούλου επανορθώσει για τα προηγούμενα λάθη της κερδίζοντας τους δύο τελευταίους πόντους με άσο και επίθεση.
Οι Μαναβή / Παρισάκη θα αντιμετώπιζαν τις Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου, με έπαθλο για τις νικήτριες την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της Κυριακής.

Εξάλλου, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη, που ολοκλήρωσαν την πρεμιέρα με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, θα αγωνίζοντουσαν κόντρα στις Αλβανίδες Μπίτσι / Κρούτι, με στόχο τη νίκη που θα τις κρατούσε «ζωντανές» στο κυνήγι της διάκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...