Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Κ-20 ΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ / ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ



Αναστασιάδης, Καμπούρης πήραν τον «εμφύλιο»  
Οι Γιώργος Αναστασιάδης / Γιώργος Καμπούρης διπλασίασαν τις νίκες τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20, κερδίζοντας τους Γιώργο Μιχελάκη / Γιώργο Σπανουδάκη με 2-0 σετ (21-16, 21-17) στον ελληνικό «εμφύλιο» του κυρίως ταμπλό των Εφήβων, στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Το δίδυμο από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, που νωρίτερα είχε υποτάξει και τους Μολδαβούς Μπράικοφ / Κουζουιόκ, επικράτησε ευκολότερα από το αναμενόμενο απέναντι στην ομάδα από την Κρήτη, σπάζοντας την αρνητική παράδοση που υπήρχε από τις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πλέον, οι Αναστασιάδης / Καμπούρης απήχαν μία νίκη από την είσοδο στα ημιτελικά, την οποία θα επιδίωκαν κόντρα στους Σέρβους Κλάσνιτς / Λόζιτς.

Από την πλευρά τους, οι Μιχελάκης / Σπανουδάκης θα αντιμετώπιζαν τους Αλβανούς Αράπι / Μαρτίρο, που ηττήθηκαν από τους συμπατριώτες τους Κότσι / Κέπα.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...