Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

 
Μεγάλη πρόκριση για το Κολλέγιο
ΚΟΛΛΕΓΙΟ
 Την πρόκριση στο Φάιναλ 4 του πρωταθλήματος παίδων πανηγυρίζει το Κολλέγιο που επικράτησε με 3-0 επί του αήττητου Ολυμπιακού. Ο αγώνας κρίθησε στις λεπτομέρειες και το Κολλέγιο που μπήκε την τελευταία στιγμή στις ομάδες της ημιτελικής φάσης, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση. 
 Τα σετ: 0-3 (23-25, 22-25, 19-25)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαραντίτης): Γαλιώτος, Δεληπρίμης, Κανάνι, Μπαχάς, Μανίκας, Λαμπρινός / Τζανετουλάκος –λ, Καρράς, Αντωνακάκης, Μήτσι, Μαγγανάς.
ΚΟΛΛΕΓΙΟ (Μαρκάκης): Αρμόνης Π., Γαζής, Παπαδήμας, Σφυρίδης, Αρμόνης Αν., Μωυσής/ Χαλκούσης –λ, Λειβαδάς, Παπαναστασίου, Σταμπούλογλου, Κουτσομύτης, Θεοχαρόπουλος.

 Τα εύκολα - δύσκολα έκανε ο Ηρακλής στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων απέναντι στην Πρέβεζα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και βρέθηκε με 2-0 μπροστά και στο τρίτο σετ με 24-21, χρειάστηκε να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ για να πάρει την πρόκριση. 

Η σκληροτράχηλη Πρέβεζα πάλεψε για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε να την ολοκληρώσει, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να πανηγυρίσει την πρόκριση.
Τα σετ: 3-2 (25-18, 25-18, 24-26, 22-25, 15-11)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Γραμμενούδης, Φωτιάδης, Κουκουμάκας, Τζιουμάκας, Καπετανίδης, Τσατσούλας Χ, Μπουράκης –λ. / Σταυρακάκης, Στεφανίδης, Καλαϊτζίδης.
ΠΡΕΒΕΖΑ (-): Αντύπας, Μπάμπης, Βαγγέλι, Πηλιοκάτερος, Σωτηρίου, Τσαμπάφτι, Μπουτόπουλος –λ. / Κανέλλος -λ., Σακκάς, Γεωργοκίτσος, Κασσιαρας.


 Την πρόκριση μαζί με το Κολλέγιο πανηγύρισαν οι παίδες του Μίλωνα, που επικράτησαν με 3-0 των Νέων Βύρωνος. 

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος του Μίλωνα, που δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους του.
Τα σετ: 25-14, 25-15, 25-22
ΜΙΛΩΝΑΣ (Γεωργούτζος): Παπασταματάτος, Θεοδωρίδης, Ανδρεόπουλος, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος, Κοτοματάς, Παπαδημητρίου -λ. / Γεωργίου, Χρήστου, Χατσατόγλου, Μπάκος.
ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Χόνδρος): Τσιμπούρης Σ, Πυλαρινός, Τσιμπούρης Γ., Ντούρος, Μαγκαβέτσος, Νικολάου, Μανιατογιάννης -λ. / Τσεκούρας, Γιαλούρης, Καλασκέλης.


 Ο Επίκουρος Πολίχνης ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς επικράτησε με 3-1 σετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων (κάνοντας σημαντική ανατροπή στο σκορ στο δ' σετ) και εξασφάλισε το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων. 
 Τα σετ: 1-3 (25-27, 25-23, 15-25, 20-25)
ΕΛΠΙΔΑ (Κυλίτσης): Μπολέτος, Νικολακάκης, Σταυρίδης,Χρηματόπουλος, Πολυχρούς, Ταλαμπίρης/ Καραντάκης –λ , Πάππα, Καρακόλιας
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Γαϊδατζής): Ρίζογλου, Χρηστάκος, Ιωαννίδης, Μωυσίδης Κολτσιάκης, Πετρίδης/Τζιάβρας –λ , Σταυρίδης, Τίγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...