Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟ / ΖΟΥΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ CONTINENTAL CUP



 
Πρόκριση για Κότσι και Ζούπα
 Mεγάλη νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα των Κοτσιλιάνου / Ζουπάνη στο «χρυσό αγώνα» του CEV Continental Cup καθώς επικράτησε με 2-0 της ομάδας της Λευκορωσίας των Τζιάντκου / Καβαλένκα στο «Καράβι», και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο των προκριματικών των προ-Ολυμπιακών Αγώνων. 

Οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνη αγωνίστηκαν σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αφού έπρεπε να κάνουν το 2-1 για να πάρουν την πρόκριση εφόσον οι Ρουμελιωτάκης / Μπιλλήρης είχαν ηττηθεί 2-0 σετ από τους Λευκορώσους Τζιάντκου / Καβαλένκα.

Στο πρώτο σετ οι Έλληνες πέρασαν μπροστά 3-6 με δύο προσπάθειες του Κοτσιλιάνου, ο ίδιος έκανε το 9-10 και 9-11 και στη συνέχεια με το μπλοκ του έκανε το 11-15. Η Εθνική συνέχισε τα μπλοκ, με τον Ζουπάνη να κάνει ό,τι θέλει και να φτάνει στο 15-19, 15-20 και 15-21.

Στο δεύτερο σετ οι Λευκορώσοι μπήκαν πιο δυναμικά και κόντραραν την Ελλάδα με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά 7-6 . Η Ελλάδα πίεσε στο σερβίς και μείωσε 10-8 με άσσο του Ζουπάνη. Η Λευκορωσία ωστόσο κράτησε τη διαφορά παρά τις πολύ καλές προσπάθειες του Ζουπάνη που από την υπερπροσπάθεια σταμάτησε εξαιτίας κράμπας για να μπει ξανά. Η Εθνική στο 17-17, ακολούθησε μάχη πόντο-πόντο για να πάει το σετ 21-21 με τον Κοτσιλιάνο, και να έρθει η λύτρωση με τον Ζουπάνη για το 21-23.
Νωρίτερα είχαν προκριθεί και οι Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη και Καραγκούνη / Χρήστου στις γυναίκες. 
Τα σετ: 0-2 (15-21, 21-23) 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...