Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Άντεξαν οι παίδες του Ολυμπιακού και στέφθηκαν πρωταθλητές ΕΣΠΕΔΑΜέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Μίλωνα και του Ολυμπιακού, οι μικροί Πειραιώτες επικράτησαν με 3-2 του Μίλωνα για να κατακτησει ξανά το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΕΔΑ. 
 Το παιχνίδι ήταν έκρυβε πολλές συγκινήσεις την μάχη να... ανάβει λίγο πριν το τέλος. Στα αξιοσημείωτα η ανατροπή του Μίλωνα στο τεταρτο σετ, όταν βρέθηκε πίσω με 20-12, αλλά με τα σερβίς του Ανδρεόπουλου και του Σπυριούνη κατάφερε να πάρει το σετ με 25-23 και να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί έσπασαν καρδιές με τον Μίλωνα να προηγείται με 13-12, αλλά την φανέλα του Ολυμπιακού να μιλάει στο τέλος, και οι οιδεσπότες να λυγίζουν από τα λάθη τους.

Αξίσει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Μίλωνα έχουν παράπονα από τη διαιτησία και εκφράστηκαν από τον κ. Ντόζη στον πρόεδρο της ΟΔΒΕ Σταύρο Μαυρικίδη.

Τα σετ: 3-2 (25-20, 16-25, 25-23, 23-25, 15-13)

ΜΙΛΩΝ (Γεωργούντζος): Κοτοματάς, Παπασταματάτος, Θεοδωρίδης, Ανδρεόπουλος, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος / Παπαδημητρίου (λ), Κοτέας, Φιλίππου, Χρήστου, Μπακος, Φωστέρης, Καρατζάς, Χατζατόγλου, Γεωργίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαραντίτης): Μήτσης, Κανάνι, Μπαχάς, Μανίκας, Λαμπρινός, Γαλιώτος / Τσανετουλάκος, Δεληπρίμης, /καράς, Αντωνακάκης, Μαγγανάς, Μαζωνάκης.
MVP και καλύτερος πασαδόρος ο Μάρκος Γαλιώτος

 Ένας πρώην παίκτης της Αργυρούπολης που πήγε εφέτος στον Ολυμπιακό αναδείχτηκε καλύτερος πασαδόρος και MVP του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ. 
 Ο Γαλιώτος πήρε διπλό τίτλο, αλλά οι άλλες τρεις διακρίσεις πήγαν σε παίκτες του Μίλωνα. Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος αναδείχτηκε καλύτερος μπλοκέρ, καλύτερος υποδοχέας ο Γεράσιμος Παπασταματάτος και κορυφαίος επιθετικός ο Κυριάκος Σπυριούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...