Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ



 
Η Εθνική ζητά στήριξη Ο πρώτος γύρος των προκριματικών έχει πλέον ολοκληρωθεί, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με την Σλοβακία και την Εσθονία. 
 Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» το τριήμερο 29-31 Μαΐου, με την ομάδα του Σωτήρη Δρίκου να διεκδικεί την επιστροφή της στα σαλόνια του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, μετά από το 2009.

Τα εισιτήρια των αγώνων διατίθενται από σήμερα από τα γραφεία της ΕΟΠΕ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο) καθώς και από αύριο Τετάρτη από τα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ (Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη) ενώ τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει εκδοτήριο και έξω από το γήπεδο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ (για την κάθε ημέρα των αγώνων), τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν, ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ καμία κάρτα ελεύθερης εισόδου (ΓΓΑ, διαιτητών, προπονητών, κ.α.)
volleynews.gr 
Ο σύλλογος μας καλεί όλα τα μέλη του, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την εθνική μας ομάδα, αλλά και να απολαύσουν θέαμα καλών προδιαγραφών, πανηγυρίζοντας όλοι την πρόκριση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...