Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΟΙ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ



Οι Τράχωνες πρωταθλητές παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ (video)
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Μαΐου στο κατάμεστο γήπεδο του Αλίμου, η τελική φάση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του ΑΟ Τραχώνων η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-1 σετ τον ΑΣ Περιστερίου, μετά από έναν αγώνα διάρκειας 115 λεπτών.  

α σετ: 3-1 (25-23, 29-27, 21-25, 25-12)

Διαιτητές: Μεταξά Γεωργία, Τριανταφυλλόπουλος Χρήστος
Γραμματεία: Κουρλιούρου Αγγελική


ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αθανασοπούλου, Αρναούτης): Αρβανίτη, Παπαχατζή, Μεληγαλιώτη, Κασκουτη, Μούρτη, Παλάδα, Κατσουλιέρη, Τσακίρη, Τσίπα, Ταμπακίδη.

ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουγιουμτζόγλου): Μπάρκα, Καραπάνου, Βρυσοπούλου, Κορομπίλη, Τριανταφύλλου, Πλασκασοβίτη, Τστουμά, Δημητρέλου, Πατέλη, Καράϊ, Σιδηροπούλου, Ξανθάκου
Η Αργυρούπολη κατέκτησε την 3η θέση νικώντας στον μικρό τελικό τον ΑΟ Θρίαμβο με 3-1 σετ (25-15,22-25,25-19,25-18).


Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών :

Καλύτερη πασαδόρος: Αρβανίτη Ηλιάννα (Τράχωνες)
Καλύτερη επιθετικός: Καραπάνου Μίνα (Περιστέρι)
Καλύτερη υποδοχέας: Δριβαλιάρη Ελίνα (Θρίαμβος)
Καλύτερη μπλοκέρ: Παπαχατζή Στεφανία (Τράχωνες)
MVP : Αρβανίτη Ηλιάννα (Τράχωνες)

Το σωματείο ΑΟ Τράχωνες κατά την διάρκεια των τελικών βράβευσε τις αθλήτριες της πρώτης γυναικείας ομάδας του συλλόγου ( 1982) , τον ιδρυτή του τμήματος γυναικών κ. Σαμόλη Μιλτιάδη , την αθλήτρια βόλλεϋ και beach volley - κάτοικο δήμου Αλίμου- Πόλα Κίτσου & τους διαιτητές της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Γιώργος Κογκαλίδης, ο Α΄αντιπρόεδρος Δημήρης Μεταξάς, ο Β΄αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιώτης, ο ταμίας Χαράλαμπος Ξοφάκης , η ειδ. Γραμματέας Αθηνά Καλαϊτζίδου, το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης ΕΣΠΕΔΑ Σπύρος Νικολάκης και το μέλος της επιτροπής μάρκετινγκ Βασίλης Μανασής.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Γκούντας Κωνσταντίνος.

Επίσης παρευρέθησαν και εκπρόσωποι και υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Αλίμου.

Τέλος, η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά τα σωματεία ΑΟ Τράχωνες και ΑΣ Περιστέρι για την άψογη συνεργασία με την Ένωση και την προσφορά τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης των ημιτελικών αγώνων στα Δίδυμα Χωράφας και των τελικών στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, καθώς και τα τέσσερα σωματεία ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΘΡΙΑΜΒΟ και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Οι δύο τελικοί μεταδόθηκαν διαδικτυακά από το sportsonair.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...