Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ

Ο σύλλογος μας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στο νέο δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Χρήστο ΒΡΕΤΤΑΚΟ, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στη δεύτερη εκλογική διαδικασία με ποσοστό 62,36%, έναντι ποσοστού 33,64% του απερχόμενου δήμαρχου κ. Λουκά ΤΖΑΝΗ.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή από την 1η Σεπτέμβρη, ένα έργο που σε ότι αφορά τον αθλητικό τομέα, θα χρειαστεί να ενσκήψει περισσότερο από το αναμενόμενο γιατί παραλαμβάνει έναν τομέα που βρίσκεται σε πρωτόγονη κατάσταση, αλλά και έχει τεράστια ελεύθερα πεδία δράσης, στα οποία με πολύ απλές και ανέξοδες κινήσεις, μπορεί να ενεργήσουν έτσι, ώστε οι σύλλογοι και οι πολίτες του δήμου μας, να αισθανθούν ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται αρωγός τους και δίπλα τους.
Ο σύλλογος μας, έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει τη δημοτική αρχή στο έργο της, συμβάλοντας εποικοδητικά με προτάσεις και ενέργειες, προς την κατεύθυνση που θα μας υποδειχτεί.
Ως πρώτο μέλημα και μάλιστα άμεσο, δηλαδή πριν την επίσημη ανάληψη της διοίκησης του δήμου, πρέπει να είναι το ξεκίνημα επιτέλους των διαδικασιών, ώστε να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για να αδειοδοτηθούν τα γυμναστήρια της πόλης μας, γιατί η παράταση των αδειών λειτουργίας λήγει στις 30/06 και όπως είναι φυσικό, από την ημερομηνία αυτή και μετά, δε θα μπορεί να διεξαχθεί καμία επίσημη αθλητική εκδήλωση, σε κανένα γυμναστήριο, κανενός αθλήματος.
Η δεύτερη ενέργεια, που θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί, είναι η διαδικασία - επιτέλους - της υποβολής των μελετών από το δήμο, ώστε να προωθηθούν στην Περιφέρεια και να απορροφηθούν οι 430.000€ που έχουν εγκριθεί για την ανακατασκευή του ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ''.
Έχει χαθεί υπερπολύτιμος χρόνος, αλλά ελπίζουμε, οι διαδικασίες να είναι τάχιστες και όλα να γίνουν, όπως πρέπει, ελπίζοντας στο μεσοδιάστημα να συνεργαστούν άριστα οι δύο δημοτικές αρχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...