Τρίτη 27 Μαΐου 2014

3ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΕΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ


3ος στην Ευρώπη ο Χρήστος Αερικός στο Σύνθετο Τόξο
Νέα επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα. Ο Χρήστος Αερικός συνέχισε τις πολύ καλές  εμφανίσεις  του  κατακτώντας  το  χάλκινο  μετάλλιο,  στο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Νέων  της  τοξοβολίας,  το  οποίο  ολοκληρώθηκε  στην  Σλοβενία (Λιουμπλιάνα).
Ο  νεαρός  πρωταθλητής  μας  κέρδισε  στον  μικρό  τελικό  τον  Άγγλο  Τζόναθαν Μπουλ με 144 - 135 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου, στο Σύνθετο Τόξο, στην κατηγορία των Νέων Ανδρών. Την απονομή στον Χρήστο Αερικό έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πέτρος Συναδινός.
Αυτό ήταν το ιδανικό φινάλε για την Εθνική μας ομάδα Νέων της τοξοβολίας, η οποία ταξίδεψε στην Σλοβενία έχοντας την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών Καλλιπάτειρα και της Κατερίνας Παναγοπούλου. Να θυμίσουμε ότι του χάλκινου μεταλλίου είχαν προηγηθεί στην ίδια διοργάνωση, η 4η θέση στο Ομαδικό Νέων Ανδρών Σύνθετου Τόξου με τους Χρήστο Αερικό, Δημήτρη  Λαμπράκη,  Δημοσθένη  Λύρα  και  η  5η θέση  στο  Ολυμπιακό  Τόξο Νεανίδων, με τις Αργυρώ Ανδρούτσου, Πολυξένη Μπαρούνη και Φοίβη Συναδινού.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...