Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Μίνα ΒΕΚΚΟΥ
Ακόμα μία νίκη με ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με 3-2 (26-24, 18-25, 25-14, 20-25, 15-12) σε 135΄, για το α΄ τμήμα των κορασίδων μας.
Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος και δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί από την τελική φάση. Παρ΄ όλα αυτά όμως, η ομάδα μας η οποία παρουσιάστηκε με πολλές και σοβαρές ελλείψεις, ήθελε τη νίκη για την κατάληψη της 5ης θέσης του πρωταθλήματος, η οποία θα επιβεβαίωνε την καλή κατάσταση της ομάδας μας. Θέλαμε να κάναμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή 5η θέση, αλλά δυστυχώς, οι τραυματισμοί δε μας άφησαν να ζήσουμε το όνειρο της συμμετοχής σε final 4, για πρώτη φορά σε επίπεδο κορασίδων. Όμως, δεν το βάζουμε κάτω και θα προσπαθήσουμε, την επόμενη χρονιά να παρουσιαστούμε καλύτεροι, αλλά και να θωρακίσουμε καλύτερα την ομάδα μας, από τους εξωγενείς παράγοντες που φέτος μας κατέβαλαν.
Στα κορίτσια αυτά, αξίζει μόνο ένα μεγάλο μπράβο, γιατί προσπάθησαν και βάζοντας τα με μεγαθήρια, αναδείχτηκαν νικήτριες.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τριανταφυλλόπουλου και της κας. Καλιγέρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Ιωάννου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Πόποβα, Μπουρέλι, Χάνου Κ., Παπαδόγγονα (λ), Στοίτσεβα, Βλασταρίδου, Βέκκου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ: (Ζωγραφάκης) Αδαμοπούλου, Ιντεμούντια, Τσαλικούση, Μποζά, Πολυμεροπούλου, Κανάκη, Αθανασοπούλου (λ), Γκόλφη, Κουμρόγλου, Χαβιαρίδου.
Στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...