Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Σοφία ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ
Με εκτός έδρας ήττα, έκλεισε τις φετινές υποχρεώσεις του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, το α΄ τμήμα των κορασίδων μας από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 3-0 (25-15, 25-13, 25-15).
Στις ήδη τρεις απουσίες μας από τους προηγούμενους αγώνες, προστέθηκε και 4η, αυτή της Ιωάννας ΙΩΑΝΝΟΥ, η οποία ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα τραυματισμού, οπότε η συγκρότηση ομάδας, η οποία θα προσπαθούσε για κάτι καλύτερο στον αγώνα, κατέστη αρκετά δύσκολη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Με τα δεδομένα αυτά, το Αιγάλεω, είχε εύκολο έργο και η νίκη του ήταν φυσιολογική.
Από το φετινό πρωτάθλημα, αυτό που κρατάμε, είναι η κατάκτηση της 5ης θέσης, γεγονός που μας διατηρεί στις καλύτερες ομάδες της Δ. Αττικής και μας επιτρέπει, να μετάσχουμε στην Α΄ Κατηγορία, όπως θα διαμορφωθεί του χρόνου το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. 
Άριστη η διαιτησία των κυριών Μεταξά και Δαλέκου.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη) Βλάχου, Κουλοπούλου, Μονάντερα, Κομπορόζου, Μιλεντίγιεβιτς, Γαρδούνη, Αναστασιάδη (λ), Μαριάτου - Μεταξά, Χαραλαμποπούλου, Κουρουνιώτη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Στοίτσεβα, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Πόποβα, Μπουρέλι, Χάνου Κ., Χάνου Στ. (λ), Παπαδόγγονα (λ), Ευσταθιάδου, Βέκκου, Βλασταρίδου.
Στον άλλο αγώνα της 6ης αγωνιστικής: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 0-3
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (18-00) 12
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (12-08) 10
-----------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (08-16) 08
4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (04-18) 06   
Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι Αιγάλεω και Αργυρούπολη, ενώ από τον Α΄ όμιλο οι ΓΣ Ηλιούπολης και Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...