Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ



Ανατροπή και πρόκριση για τον Ηρακλή, 3-1 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (φωτό, video)
 
Δύο στα δύο για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που μετά την χθεσινή νίκη επί της ΕΑΠ, επικράτησε και σήμερα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 κάνοντας την ανατροπή από το 0-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στο φάιναλ-4 Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.  

Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει την νίκη και οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν μειωθεί. Αυτή την στιγμή διεξάγεται και ο άλλος αγώνας μεταξύ του ΑΓΣΙ και της ΕΑΠ στο κλειστό της Κόνιτσας.
Διαιτητές: Σταυριανίδης-Μαυρίδης
Γραμματεία: Μπουγιούκας

Τα σετ: 1-3 (25-22, 23-25, 18-25, 20-25)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τσουλκανάκης): Κασαμπαλής, Χαραλαμπίδης, Κοντοστάθης, Χρηστουηλίας, Τσέλιος, Αλεξανδρόπουλος / Τόλιος (λ), Τέλιος, Καραπιπέρης, Τσιρόπουλος, Καβαρατζής, Γιαννακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Φωτιάδης, Ηλίας, Τζιουμάκας, Δούρβος, Τσάτσουλας, Ιωαννίδης / Τσιράκης (λ),Γραμμενούδης, Καπετανίδης Β., Μπουράκης, Παπαζήσης, Καπετανίδης Κ.

 Ο ΑΓΣΙ έγινε η δεύτερη ομάδα του Α ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που παίρνει την πρόκριση για το φάιναλ-4. Οι έφηβοι των Ιωαννίνων επικράτησαν με 3-0 της ΕΑΠ για την 2η αγωνιστική και μαζί με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης έγιναν οι δύο ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση. 

Έτσι ο Εθνικός και η ΕΑΠ δεν κατάφεραν να προκριθούν στο φάιναλ-4 με την αυριανή 3η αγωνιστική μεταξύ του ΑΓΣΙ και του Ηρακλή θα καθορίσει την πρώτη θέση του ομίλου.
Διαιτητές: Κυριακόπουλος-Μπουγιούκος
Γραμματεία: Μαυρίδης

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-16, 25-22)

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Βασίλης Θεοδωράκης-Δημήτρης Μάντζιος): Μάντζιος Χόνδρος, Δημητριάδης, Κλούρας, Θεοδωράκης, Γεωργάκης, Μυλωνάς (λ), Μητσόπουλος, Τσουμάνης, Μαζιώτης, Καναβούλης, Αλεξίου.

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Αντώνης Γεράνιος-Μανώλης Συνοδινός): Δρακόπουλος Η., Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος Ε., Γεράνιος, Κάββουρας, Καραγεώργος (λ), Τσαρκατόγλου, Μακρυγιάννης, Λάτσης, Γεωργιόπουλος, Μπουρόλιας.
 
Η βαθμολογία
1.Ηρακλής 4 (6-1)
2.ΑΓΣ Ιωαννίνων 4 (6-0)
-----------------------------------------------------
3.Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2 (1-6)
3.ΕΑ Πατρών 2 (0-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...