Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

1500 παιδιά θα γεμίσουν το Παναθηναϊκό Στάδιο στο 2ο Mini Volley Festival

Τέσσερις ημέρες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ, το 2ο Mini Volley Festival που θα φιλοξενηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Η ανταπόκριση των ομάδων ήταν πραγματικά συγκλονιστική καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις προσδοκίες αφού στο 2ο Mini Volley Festival θα συμμετάσχουν συνολικά 45 σύλλογοι που θα εκπροσωπηθούν με περίπου 500 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες.

«Βρισκόμαστε μια ανάσα σχεδόν πριν το μεγαλύτερο –σε αριθμό αθλουμένων-volleyball event της Ευρώπης. Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και αναμένεται το βόλεϊ να σπάσει το ρεκόρ του Σταδίου υποδεχόμενο περισσότερα απο 1500 παιδιά. Αν συνυπολογίσουμε εθελοντές, συνοδούς, συγγενείς, προπονητές, παράγοντες φτάνουμε σε αρκετές χιλιάδες ανθρώπων που συσχετίζονται μέσω του αθλήματός μας. Αυτό σημαίνει οτι όλοι μαζί δημιουργούμε τη μαζικότερη –εκτός Κλασσικού Μαραθωνίου Δρόμου- αθλητική εκδήλωση στον ιστορικότερο αθλητικό χώρο του κόσμου. Ας το ζήσουμε λοιπόν όπως του αξίζει!», δήλωσε ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Λεωνίδας Καραΐσκος ο οποίος φρόντισε να υπενθυμίσει τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

«Είναι χρήσιμο να σημειώσουμε ότι ο χαρακτήρας των αγώνων δεν έχει σχέση με ανταγωνισμό αλλά μόνο συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης χιλιάδων παιδιών με όχημα το κορυφαίο εκπαιδευτικό άθλημα. Τα παιδιά θα μοιραστούν σε δυο αγωνιστικά επίπεδα αλλά ακόμα και εντός αυτών των επιπέδων θα υπάρχουν αγωνιστικές διαφορές που δεν μπορούν να εκτιμηθούν πριν τους αγώνες. Θα πρέπει όσοι εμπλεκόμαστε να βοηθήσουμε τους αδύναμους να νιώσουν το ίδιο όμορφα με τους δυνατούς παίκτες. Για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε καλή διάθεση και συναισθηματική νοημοσύνη παιδιών και συνοδών ώστε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού να φτιάξουμε τον ομορφότερο πίνακα ζωγραφικής με τα ιδιαίτερα χρώματα του βόλεϊ».

Έχοντας και την εμπειρία από την περσινή διοργάνωση, όπου όλα κύλησαν άψογα ο κ. Καραΐσκος υπενθύμισε πως «θεωρούμε αυτονόητο το σεβασμό που όλοι μας θα δείξουμε εντός και εκτός Σταδίου τηρώντας με ευλάβεια τους κανονισμούς του Καλλιμάρμαρου δίνοντας τη δυνατότητα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να συνεχίσει να μας παραχωρεί με επαίνους τον ιστορικό χώρο. Το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαΐου η καρδιά του βόλεϊ χτυπάει δυνατά».

Ο σύλλογος μας, πιστός στα μεγάλα ραντεβού, θα δώσει παρών και σ΄ αυτήν τη διοργάνωση, συμμετέχοντας με 10 ομάδες κοριτσιών και 4 αγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...