Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α-Β

Για τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου των τμημάτων κορασίδων και παγκορασίδων, ανακοινώνεται ότι:
Αύριο Σάββατο για τις κορασίδες α΄, στις 12:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να υποδεχτούμε το Αιγάλεω, οι εξής αθλήτριες:  Πόποβα, Ιωάννου, Λιόλιου, Αγγέλη, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Αμοιρίδου, Παπαδόγγονα, Βεντούρη, Σαλτουρίδου, Μπουρέλι, Χάνου Κ. 
Την Κυριακή για τις παγκορασίδες β΄, στις 12:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τους Αγ. Ανάργυρους, για να αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Θωμαίδου, Νόου, Παπαδοπούλου, Δριβάκου, Μπουλούμπαση, Μαρκουτσά, Πετρινώλη,  Νουρλιάδη, Κούτσου, Βουλγαράκη, Μοίρα, Χίου.
Την Κυριακή για τις παγκορασίδες α΄, στις 17:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Ίλιο, όπου θα αντιμετωίσουμε τη ομωνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου, Αγγέλη, Σταμπολίου, Λιόλιου, Αντωνοπούλου, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Ευσταθιάδου, Αμοιρίδου, Βέκκου, Φώτου, Χάνου Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...