Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3 (0-1 ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 3-4 ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 
 Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 3-2 επί των Βριλησσίων και θέλουν μία νίκη για να πάρουν την τρίτη θέση στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.
 
Με άσο της Ανθής Βασιλαντωνάκη ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-2 στην έδρα των Βριλησσίων κάνοντας το μπρέικ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τις θέσεις 3-4 και πλέον με νίκη το βράδυ της Παρασκευής (11/4) στην Κυψέλη θα κατακτήσει την 3η θέση στην Α1 Γυναικών.
Οι πράσινες έκαναν μεγάλη ανατροπή στο πρώτο σετ όταν με σερί 1-7 μετέτρεψαν το 21-18 σε 22-25, ενώ επικράτησαν πιο εύκολα στο δεύτερο για να επιστρέψουν τα Βριλήσσια στο ματς. Με πίεση στο σερβίς και στο μπλοκ η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε σχετικά εύκολα σε 2-2 και ακολούθησε ένα δραματικό τάι μπρέικ.



Ο ΠΑΟ ξέφυγε εκεί με 5-7 και 10-13, αλλά τα Βριλήσσια ισοφάρισαν για να ‘σπάσει’ η Εύα Χαντάβα τα δύο πρώτα ματς μπολ του ΠΑΟ, όχι όμως και το τρίτο καθώς η Βασιλαντωνάκη με άσο έδωσε τη νίκη στην ομάδα της και ταυτόχρονα έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό της (αφού χθες είχε τα γενέθλια της και οι συμπαίκτριες της στο τέλος εμφάνισαν την τούρτα έκπληξη).



«Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν στο γήπεδο. Ξυπνήσαμε στο 3ο και πήγαμε το ματς στο τάι μπρέικ που το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Κρατάμε την απόδοση στα τρία τελευταία σετ και είμαστε αισιόδοξες ότι θα πάμε την Παρασκευή στην Κυψέλη για να κάνουμε την ανατροπή» δήλωσε η Τόνια Κοκκίου από την πλευρά των Βριλησσίων ενώ η Αποστολία Νούσια τόνισε: «Μπήκαμε με αρκετά λάθη στο παιχνίδι αλλά στο τέλος του πρώτου σετ καταφέραμε και κρατήσαμε την υποδοχή, πιέσαμε στο σέρβις και κλείσαμε το μπλοκ μας κι έτσι προηγηθήκαμε με 2-0. Στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και υποδοχή, αλλά στο κρίσιμο σημείο επαναφέραμε την καλή εικόνα μας και κατακτήσαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στην Κυψέλη για να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την 3η θέση».



Τα σετ: 22-25, 19-25, 25-21, 25-20, 15-17

Βριλήσσια (Σαμαράς): Γκλιγκόροβιτς, Τουριάφ, Ριμπέιρο, Οικονομίδου, Χατζηνικολάου, Χαντάβα, Κοκκίου –λ / Λεωνίδου, Καραγκούνη, Μαβιλίδη, Γιοβάνη,

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Γκούζου, Βασιλαντωνάκη, Καββαδία, Μερτέκη, Τσίμα, Μιλοβάνοβιτς, Κελεσίδου -λ / Νούσια, Τσατσούρη, Αντουβά.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...