Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄- Β΄ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γα τους αγώνες του Σαββατοκύριακου των τμημάτων κορασίδων α΄, β΄και παγκορασίδων α΄, ανακοινώνεται, ότι:
Αύριο Σάββατο στις 11:00 για τις παγκορασίδες Α΄, πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ¨ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ¨, για να υποδεχτούμε το Ίλιο, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου, Αγγέλη, Σταμπολίου, Λιόλιου, Αντωνοπούλου, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Ευσταθιάδου, Αμοιρίδου, Βέκκου, Συναπίδου, Χάνου Κ.
Για τις κορασίδες Α΄, την Κυριακή στις 18:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ¨ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ¨, για να αναχωρήσουμε για το ¨Π. ΣΑΛΠΕΑΣ¨, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Πειραικό, οι εξής αθλήτριες: Πόποβα, Ιωάννου, Λιόλιου, Αγγέλη, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Ευσταθιάδου, Αμοιρίδου, Βέκκου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Χάνου Κ.
Για τις κορασίδες Β΄, την Κυριακή στις 16:30 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ¨ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ¨, για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Τσιριγώτη, Βλασταρίδου, Χίου, Νουρλιάδη, Κούτσου, Πετρινώλη, Σαρρή, Μπαλάση, Δούφα, Τσίρου, Τσάφου, Μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...