Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ & BABY VOLLEY ''ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ'' ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

mini babyvolley
Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός συνεχίζοντας τις προσπάθειές του, για την ανάπτυξη και την διάδοση του αθλήματος του βόλεϊ και έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία αντίστοιχων διοργανώσεων, για άλλη μια χρονιά, διοργανώνει το τουρνουά Mini & Baby Volley 2014.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος», με ώρα έναρξης τις 11.00 π.μ.

Φέτος το τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου του Παμβοχαϊκού και μέλους των “Locos Amarillos” ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας, πριν δύο χρόνια.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει με το Baby Volley, στο οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 5 εως 9 ετών και θα συνεχισθεί με το Mini Volley, με παιδιά ηλικίας από 10 έως 12 ετών.

Θα συμμετάσχουν ομάδες από την Αττική, Αργολίδα, Λακωνία, Αχαΐα και Κορινθία.

Στόχος του Συλλόγου είναι να γεμίσει το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών, που μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, σιγά σιγά, μαθαίνουν αυτό το όμορφο άθλημα.

Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός καλεί όλους τους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να παρακολουθήσουν το τουρνουά και να συμμετάσχουν στην χαρά μαζί μας.  

Ο σύλλογος μας θα μετάσχει στο τουρνουά αυτό με πλήρεις ομάδες παντού.
Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 08:30 από το δημαρχείο Δραπετσώνας.
Μετά τη λήξη του, τα πούλμαν της ομάδας μας, θα αναχωρήσουν για να έρθουν όλοι στον αγώνα του αντρικού τμήματος με τη Αργυρούπολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...