Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΜΙΛΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Ελένη ΣΤΟΙΤΣΕΒΑ
Με μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ με 0-3 (23-25, 22-25, 23-25) συνέχισε τη πορεία του στη β΄ φάση το α΄ τμήμα των κορασίδων μας.
Η ομάδα μας που έπαιξε καλό βόλει, με τη νίκη της αυτή πήρε προβάδισμα για την πρόκριση της στην 8άδα του πρωταθλήματος, ενώ με προυποθέσεις μπορεί να καταλάβει και την πρώτη θέση, η οποία θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση στην κλήρωση.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και στο 1ο σετ, ο Μίλωνας ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 12-7, 19-15, αλλά η ομάδα μας με σωστή ψυχολογία αντέδρασε προηγήθηκε με 21-23 για να κατακτήσει το σετ. 
Στο 2ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι το 13-14 για να ξεφύγουμε κάπως με 14-17, 15-19 και να κάνουμε το 0-2.
Στο 3ο σετ, ο  Μίλωνας προηγήθηκε με 15-12 για να έρθει ένα σερί της ομάδας μας με 0-5, να προηγηθούμε με 15-17, βάζοντας παράλληλα την υποθήκη της νίκης μας.
Στον αγώνα αυτό, τα κορίτσια μας έδειξαν το πνεύμα του νικητή που τους διακατέχει και με την απόδοση τους απέδειξαν ότι είναι έτοιμες για καλύτερα πράγματα στο άμεσο μέλλον.
Και η νίκη αποκτά, μεγαλύτερη αξία γιατί αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε χωρίς το βασικό λίμπερο τη Μαριάνθη Παπαδόγγονα, η οποία εγχειρίστηκε έκτακτα την Τετάρτη και της ευχόμαστε την όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση της. Η αντικαταστάτης της όμως Σταυρούλα Χάνου, απεδείχθη άξια και κάλυψε τη θέση της με απόλυτη επιτυχία.
Τώρα πια τα σενάρια πρόκρισης μας στην 8άδα του πρωταθλήματος είναι τα εξής:
Με νίκη μας επί του Πειραικού στην τελευταία αγωνιστική προκρινόμαστε, σίγουρα ως δεύτεροι. Και με ήττα μας, όμως μπορεί να προκριθούμε αρκεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει το Μίλωνα.
Σε περίπτωση, νίκης του Μίλωνα επί του Ολυμπιακού και νίκη δική μας επί του Πειραικού, ανεξάρτητα σκορ και των δύο αγώνων, τότε θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση, με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη.
Σε περίπτωση νίκης του Μίλωνα επί του Ολυμπιακού και ήττας μας από τον Πειραικό, τότε προκρίνονται οι Μίλωνας ως πρώτος και Ολυμπιακός, ως δεύτερος. Άρα, η τελευταία αγωνιστική έχει μεγάλη σημασία και για τις τρεις ομάδες.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βλάχου και της κας. Χάλκου.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ: (Αποστόλου) Καρανίκα, Δελάλη, Χριστοπούλου, Σταθώρη Σ., Έλληνα, Σταθώρη Χ., Χάνα (λ), Φερμέλη, Αποστόλου, Σταυρακοπούλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Βεντούρη, Λιόλιου, Πόποβα, Μπουρέλι, Χάνου Στ. (λ), Στοίτσεβα, Σαλτουρίδου.    
Στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής: ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (14-05) 09 
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (11-07) 08 (4)
-------------------------------------------------------
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (09-08) 08 (2) 
4. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (01-15) 05
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...