Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Ποιος να το περίμενε μετά την εντός έδρας ήττα στην 1η αγωνιστική από τον Ολυμπιακό με 0-3, ήττα η οποία συνοδεύτηκε από πολύ κακή εμφάνιση, ότι αυτή η ομάδα στη συνέχεια θα έβγαζε τον καλύτερο της εαυτό και θα τερμάτιζε στην 1η θέση του ομίλου της και θα έπαιρνε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.
Κι όμως, αυτό ακριβώς έγινε, αφού τα κορίτσια μας στη συνέχεια έβγαλαν τον καλό τους εαυτό και κατάφεραν αυτό που στην αρχή έμοιαζε δύσκολο.
Όλα καλά λοιπόν τέλειωσαν και στη β΄ φάση του πρωταθλήματος με την εκτός έδρας νίκη επί του Πειραικού με 0-3 (13-25, 15-25, 07-25), η οποία συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση.
Στον αγώνα μπήκαμε με πολύ όρεξη και μεγάλη προσήλωση στο στόχο μας και από την αρχή του αγώνα, δείξαμε το ποιος θα ήταν ο νικητής με σερί 0-11. Στη συνέχεια απλά κρατήσαμε τη διαφορά. Ίδιο σκηνικό και στα επόμενα σετς, για να ακολουθήσει μια απίστευτη αποθέωση προς τα κορίτσια μας από τους αρκετούς θεατές, που μας ακολούθησαν.
Στην τελική βαθμολογία του ομίλου μας, ο οποίος εξελίχθηκε σε θρίλερ, ισοβαθμήσαμε στη 1η θέση με Ολυμπιακό και Μίλωνα, ισοβαθμήσαμε και στην ειδική βαθμολογία των 3 ομάδων, από τη στιγμή που η Δραπετσώνα, είχε δύο νίκες επί του Μίλωνα, ο Ολυμπιακός δύο νίκες επί της Δραπετσώνας και ο Μίλωνας δύο νίκες επί του Ολυμπιακού, αλλά στα σετς ο συντελεστής έβγαζε πρώτη τη Δραπετσώνα, δεύτερο τον Ολυμπιακό, με το Μίλωνα να αποκλείεται από τη συνέχεια.
Τώρα πια, δε σταματάμε εδώ και βάζουμε πλώρη για την κατάκτηση του αρχικού φετινού μας στόχου, που είναι η είσοδος στην τελική φάση.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Σαχινίδη και Δρεμέτσικα.
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ: (Καρατζάς) Μέλιου, Μπατζούα, Παυλίδη, Βαρδίκου, Δανιά, Κατσαντώνη, Λίκα (λ), Γεωργίου, Φραγκιάδου, Παναγιωτοπούλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Βεντούρη, Λιόλιου, Πόποβα, Μπουρέλι, Χάνου Στ. (λ), Βέκκου, Χάνου Κ., Ευσταθιάδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (14-07) 10 (6) (8-6) (1,33)
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (15-08) 10 (6) (9-8) (1,12)
---------------------------------------------------------------------
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (12-09) 10 (6) (6-9) (0,66) 
4. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (01-18) 06
Αύριο Τρίτη θα διενεργηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης και οι 8 ομάδες που θα τοποθετηθούν στην κληρωτίδα, είναι οι εξής:
Πετρούπολη,  Αιγάλεω, ΓΣ Ηλιούπολης, Δραπετσώνα, ως πρώτες των όμιλων τους.
Ίλιο, Αργυρούπολη, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ως δεύτερες των όμιλων τους.
Στην κλήρωση θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 4 ομάδων και κάθε όμιλος θα έχει δύο πρώτες και δύο δεύτερες ομάδες.
ΟΙ δύο πρώτοι κάθε όμιλου προκρίνονται στην τελική φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...