Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ - Β΄

Για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου ανακοινώνεται ότι:
Για τις κορασίδες α΄, αύριο Σάββατο στις 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να υποδεχτούμε το Μίλωνα, οι: Πόποβα, Ιωάννου, Λιόλιου, Αγγέλη, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Αμοιρίδου, Παπαδόγγονα, Βεντούρη, Σαλτουρίδου, Μπουρέλι, Χάνου Κ.
Για τις παγκορασίδες α΄, την Κυριακή στις 15:45 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Ταύρο, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Αίολο, οι: Ιωάννου, Αγγέλη, Σταμπολίου, Λιόλιου, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Ευσταθιάδου, Αμοιρίδου, Βέκκου, Μοίρα, Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Αντωνοπούλου.
Για τις παγκορασίδες β, την Κυριακή 07:50 πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 08:00 για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Ίριδα, οι: Δριβάκου, Φώτου, Μαρκουτσά, Πετρινώλη, Νουρλιάδη, Κούτσου, Βουλγαράκη, Όκκα Χρ., Όκκα Γ., Μπουλούμπαση, Χίου, Χάνου Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...