Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 0-4 ΣΤΟΥΣ ''ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ''

Μία ακόμη ήττα σε αγώνα προετοιμασίας για το ''ερασιτεχνικό'' τμήμα του συλλόγου μας, από την αντίστοιχη ομάδα των εργαζόμενων στο Χρηματιστήριο με 0-4 (19-25 10-25 18-25 21-25).
Η ομάδα μας, που προετοιμάζεται εντατικά για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, δεν κατάφερε να κάνει limit up και χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση, ηττήθηκε από την ανώτερη ομάδα.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί την κα. Χρ. Θεοδωρίδου, που εκτέλεσε άψογα τα καθήκοντα της ως διαιτητής του αγώνα, ανεβαίνοντας στη σκάλα μετά από καιρό.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Βογιατζίδης) Αθανασάκος, Βογιατζίδης Δ., Γεωργιάδης, Διαμαντίδου, Καραμπουρνιώτη, Κογκαλίδης Λ., Κρανιδιώτη, Κυρίσογλου, Μπουλούμπασης, Νόου, Πασαλόγλου, Σαββίδης, Σπάλα. 
To ερασιτεχνικό τμήμα του συλλόγου μας, αποτελείται κατά βάση από γονείς μικρών αθλητών - ριων μας και οι περισσότεροι την πρώτη επαφή τους με το βόλει, την έχουν μέσα απ΄ αυτή τη διαδικασία, η οποία βγάζει μόνο υγεία και ξεγνοιασιά.
Καλούμε όλους και όλες που θέλουν να ενταχθούν στο τμήμα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα 2104082675 - 6944699991. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...