Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Την Παρασκευή το βράδι τσουνάμι σηκώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, ανέβηκε από το γκρεμό της Δραπετσώνας και εισχώρησε στο κλειστό μας, αλλά μόνο στην πλευρά της ομάδας μας,  με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να εκμεταλευτεί την πλημμύρα μας, να κερδίσει με 3-0 (15-25, 14-25, 24-26), την α΄ ομάδα των κορασίδων, στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.
Ντιάνα ΠΟΠΟΒΑ
Η ομάδα μας, δυστυχώς στον αγώνα αυτό, έδειξε τον κακό της εαυτό, εμφανίστηκε απροετοίμαστη και υποτάχτηκε στο πολύ καλό σέρβις των κοριτσιών του Ολυμπιακού. Οι υποδοχές μας ήταν πολύ κακές (έκπληξη), παιχνίδι δε μπορούσε να γίνει, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει μια εύκολη νίκη, αλλά και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.
Μόνο στο 3ο σετ, η ομάδα μας έπαιξε το βόλει που μπορεί, πήρε μεγάλες διαφορές με 8-2, 10-4, 12-5, 15-6, 16-9, 22-18, πήγε πρώτη στο σετ μπολ, αλλά ο Ολυμπιακός πιο ψύχραιμος στο τέλος με σερί 0-3 πήρε σετ και αγώνα.
Ο αγώνας αυτός που μπορεί να χάσαμε, καθόλου δε μας βγάζει από την πορεία και το στόχο μας, αλλά θα πρέπει άμεσα να βγάλουμε αυτήν την κακή παρένθεση από το μυαλό μας, να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με το Μίλωνα, ώστε μαζί με τον Ολυμπιακό να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τριανταφυλλόπουλου και της κας. Καλιγέρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Βεντούρη, Λιόλιου, Πόποβα, Μπουρέλι, Παπαδόγγονα (λ), Σαλτουρίδου, Στοίτσεβα, Χάνου Στ., Αγγέλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ: (Σαραντίτης - Κυριακάκης) Αθανασοπούλου, Ζάππα, Τσαλικούση, Κανάκη, Πολυμεροπούλου, Μπόζα, Γκόλφη (λ), Αδαμοπούλου, Λουκάτου, Ζουμίδη, Καίσαρη.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας ΜΙΛΩΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ 3-0 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...