Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο «Sports Palace Cosmos», την έδρα της Μπελογκόριε στη Ρωσία "φιλοξενείται" το απόγευμα της Τετάρτης (17:00, OTE Sport 5) ο Ολυμπιακός στο προτελευταίο του παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Cev Deniz Champions League.  Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, είτε στους «12» του Champions League , που όμως εξαρτάται από συνδυασμό αποτελεσμάτων, είτε στο Challenge Round του CEV Cup. H ρωσική ομάδα έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αφού έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
 
Ο Δημήτρης Καζάζης μιλώντας μετά από την προπόνηση επί ρωσικού εδάφους για τον αγώνα της Τετάρτης σημείωσε: «Είναι ένα παιχνίδι όπου το φαβορί αναμφίβολα είναι η Μπελογκόριε. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, αλλά το αντίθετο. Μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και αυτό είναι σίγουρα αποδοτικό. Θα είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ο,τι περισσότερο μπορούμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και μίας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις ομάδες, αλλά από τη στιγμή που η δική μας παίξει ελεύθερα, βγάλει κάποια στοιχεία θετικά και πιέσει, ενδεχομένως να κατορθώσει να εκμεταλλευτεί και την τυχόν χαλαρότητα των Ρώσων, που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση. Θεωρητικά μπορεί να έχουμε ελπίδες. Ξέρουμε ότι είναι ελάχιστες, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως λένε. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια, αν έχουμε ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να νικήσουμε καθαρά την Οστράβα».
Ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Μπελογκόριε για έξι μήνες στο παρελθόν, τόνισε για το ματς: «Η Μπελογκόριε συγκεντρώνει αρκετό κόσμο, αν και δεν περιμένω να γεμίσει. Δεν γνωρίζω στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τι ενδιαφέρον δείχνουν. Ξέρουμε ότι παίζουμε με ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του τροπαίου και θα κοιτάξουμε να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εγώ από την πλευρά μου χαίρομαι που βλέπω παλιά άτομα, αν και το κρύο δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε πολύ».
olympiacos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...