Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Αγγελική ΛΙΟΛΙΟΥ
Νικηφόρα έκλεισε τις υποχρεώσεις του για την α΄ φάση του πρωταθλήματος το α΄ τμήμα των κορασίδων μας. Σε εντός έδρας αγώνα, αντιμετωπίσαμε το ΓΣ ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και αναδειχτήκαμε νικητές με 3-0 (25-05, 25-04, 25-14) σε 44΄.
Η ομάδα μας έπαιξε και πάλι πολύ καλό βόλει και έκλεισε ιδανικά την α΄ φάση, κατακτώντας εύκολα την 1η θέση στο Δ΄ όμιλο και παράλληλα την πρόκριση στη β΄ φάση του πρωταθλήματος με απώλεια μόλις ενός σετ.
Τώρα πια, η προσοχή μας στρέφεται στην κλήρωση των ομίλων στην οποία θα κληρωθούμε με άλλη μία ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση στους άλλους όμιλους και με δύο ομάδες που κατέκτησαν τη 2η θέση, για να διεκδικήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν πρόκριση στην επόμενη φάση.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μαριδάκη και της κας. Καλιγέρη, η οποία κλήθηκε εκτάκτως να αντικαταστήσει την ορισθείσα κα. Κυπαρίσση, που τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα κατά τον ερχομό της στο γήπεδο.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Βεντούρη, Αμοιρίδου, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Λιόλιου, Πόποβα, Παπαδόγγονα (λ), Χάνου Στ. (λ), Χάνου Κ., Βέκκου, Ευσταθιάδου, Χίου.
ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ: (Δρόσος) Καμίτση, Παπαγεωργίου Μ., Δεπάστα, Παπαγεωργίου Σ., Αντζουλάκου, Τσίμπου, Σκοπελίτη (λ), Σημαντήρη (λ), Συκουτρή, Μπανού.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (18-01) 12
2. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (10-09) 09 (3) (04-03)
------------------------------------------------------------------------
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (10-10) 09 (3) (03-04)
4. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (00-18) 06  
Στη β΄ φάση προκρίθηκαν οι Δραπετσώνα και Πειραικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...