Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΟΡΕΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

Από το νοσοκομείο στο γήπεδο και ήττα στο τάι μπρέικ για Βίκυ, Πέννυ
Με… περιπετειώδη τρόπο ξεκίνησε η εμπειρία της Εθνικής ομάδας Μπιτς Βόλεϊ στο τουρνουά OPEN στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. 
 Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πέννυ Καραγκούνη βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης (με ανάλογα συμπτώματα βρέθηκαν στο νοσοκομείο και αρκετές ακόμη αθλήτριες).

Οι γιατροί προκειμένου να αποφευχθεί η αφυδάτωση χορήγησαν στις δύο αθλήτριες ορό και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους στις 03.30 το πρωί, ενώ στις 11.30 (τοπική ώρα) έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα κόντρα στις Ιταλίδες Μενεγκάτι, Όρσι (Νο 7) από τις οποίες ηττήθηκαν με 2-1 σετ (21-13, 21-23, 15-12).

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κι έγινε ακόμη πιο δύσκολο λόγω της περιπέτειας που είχαμε το προηγούμενο βράδυ. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αφού το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και από δικά μας λάθη», δήλωσε η Πέννυ Καραγκούνη και συμπλήρωσε: «Σε γενικές γραμμές όμως δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού κι αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για τα επόμενα ματς του ομίλου».

Στο άλλο ματς που ήταν Ρωσικός εμφύλιος οι Ουκόλοβα, Προκόποβα (Νο 10), κέρδισαν με 2-0 (21-16, 21-15) τις Μότριτς, Ρούντιχ (Νο26).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...