Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η ''ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ'' ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ

Συνεργασία... πίστης για την ΕΣΠΕΔΑ
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. της 23/9/2013 αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της Ένωσης με την ασφαλιστική εταιρεία  Ευρωπαϊκή Πίστη μέσω του προγράμματος “ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ “
Η συνεργασία αυτή πρόκειται να προσφέρει ποικίλα οικονομικά οφέλη στην Ένωση και τα σωματεία μέλη της. Σαν αρχή και πρώτο όφελος είναι η προσπάθεια εξοικονόμησης της δαπάνης των σωματείων για τα έξοδα διαιτησίας, αλλά και ο μηδενισμός των εξόδων των ωφελούμενων από το κόστος του ασφάλιστρου.

Για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα οικονομικά αποτελέσματα απαιτείται η συναίνεση και η συνεργασία των σωματείων – μελών της ένωσης.


Ως πρώτη εφαρμογή επελέγη η ασφάλιση όλων των αυτοκινήτων ( η οποία είναι υποχρεωτική εκ του νόμου) που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση οι ιδιοκτήτες τους με τα σωματεία μέλη της ένωσης, στην συνεργαζόμενη εταιρεία μέσω πάντα του συγκεκριμένου προγράμματος. Εννοείται ότι το νέο ασφαλιστήριο, θα είναι ανταγωνιστικό όσον αφορά την τιμή του, και βεβαίως θα δίνεται η δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να αποσβέσει την δαπάνη αυτή μέσω του Ασφαλιστικού Γονέα., το οποίο είναι πρόγραμμα που προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε πάρα πολλές και σημαντικές υπηρεσίες.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος, θα σας προσφέρει η Ένωση με τους συνεργάτες της και το marketing, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι να φέρουν σε πέρας το έργο. Από την πλευρά των σωματείων ζητείται έως απαιτείται να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και διευκόλυνση προς τους επιφορτισμένους με αυτό ανθρώπους, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο τους για  την προσπάθεια όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...