Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΗΠΡΙΜΗ

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιάννη Δεληπρίμη θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής στην Καλλίπολη και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Σχιστού.
Ο Λευτέρης Κογκαλίδης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, για το φίλο του, το εξής επιμύθιο:

 ''Ο Γιάννης Δεληπριμης ήταν ένας απίθανος άνθρωπος, οικογενειάρχης και φίλος. Ξεχώριζε απο το αστειρευτο χιούμορ που είχε.
Μέσα απο το γήπεδο γιναμε φίλοι, μοιραστήκαμε πολλές χαρές, στεναχωριες, αγωνιες, γλεντια, ταξίδια για αγώνες των παιδιών μας. Θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό που τον είχα φίλο. Ηταν πάντα ο άνθρωπος που όσο χάλια και αν ήσουν, κατι μαγικό θα έκανε-έλεγε και θα σου άλλαζε την διάθεση.
Ο θάνατος του ήταν κατι το αναπάντεχο και ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω, ειναι σαν ένα ψέμα, μια ακόμα πλάκα που μας κάνει, λέω στους φίλους μας.
Ο Γιάννης ειναι παντρεμένος με την Βάσω Βαλσαμιδου και εχει 2 υπέροχα παιδιά, τον Νίκο και τον Μανώλη. Ηταν τεχνικός διευθυντης στην Ελληνογερμανικη Σχολή και διέθεται πολλές ώρες στην εργασια του. Χαλαρά του έλεγα, είμαστε σε κρίσιμη ηλικία, πλάκα του έκανα. Αποδείχθηκε ομως οτι ο φίλος μου όλο αυτο το διάστημα κουραζοταν πολύ και δεν το έλεγε. Η καρδιά του ομως τον πρόδωσε.

Φίλε μου Γιάννη, εκεί στην γειτονιά των αγγέλων, που σίγουρα εκεί εισαι, εμείς οι φίλοι σου
Θα είμαστε την Τρίτη στις 15:00, στην εκκλησία Αγία Παρασκευή στην Καλλιπολη για να σου πούμε το τελευταίο αντίο.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...