Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιώτα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Νέα ήττα για το γυναικείο μας τμήμα στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής γυναικών, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ με 3-1 (25-17, 25-23, 19-25, 25-19).
Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, από τη στιγμή που έχουν τους ίδιους στόχους. Ο Απολλώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια, αφήνοντας την ομάδα μας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 
Στον αγώνα αυτό, δυστυχώς δεν επιβεβαιώσαμε την ανοδική πορεία που δείξαμε στον προηγούμενο αγώνα, ότι θα είχαμε. Πάντως ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα, αλλά πρέπει στους επόμενους αγώνες και ειδικά με ομάδες του ίδιου περίπου διαμετρήματος, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένη ως ομάδα στον αγώνα.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Κολτσίδα καιΤριανταφυλλόπουλου.
ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ: (Δεναξάς) Δήκη, Μάστορα, Μονού, Κοσμή, Μαρίνη, Στάμου, Μάρτη (λ), Πανταζοπούλου (λ), Μικέλη, Ελευθερίου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σκαρτάδος) Σιμιτζή, Σπανού, Λαζαρίδου, Καραγιαννίδου, Φικάι, Κολίγα, Αλεξάνδρου (λ), Κρεμμύδα (λ), Ιωάννου, Αγγέλη, Λιόλιου.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1-3
ΙΚΑΡΟΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 0-3
ΙΛΙΟ - ΑΡΤΕΜΗ 3-1
ΙΡΙΔΑ - ΑΙΟΛΟΣ 3-0
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-0
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΝΤΗΣ 3-0
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...