Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΣΒΕΣΑΤ - ΑΕΚ 3-1 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λύγισε στην Αυστρία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην Αυστρία και ηττήθηκε με 3-1 από την Ποστ Σβέσατ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το CEV Cup. 
 Μετά το 3-2 του Μετς, ο δικέφαλος ήθελε νίκη ή τουλάχιστον δύο σετ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Ωστόσο τα κορίτσια του Οικονόμου… κατέρρευσαν μετά το δεύτερο σετ με συνέπεια να τεθούν εκτός CEV Cup. Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Τσάλεντζ Καπ όπου θα αναμετρηθούν με την νικήτρια του ζευγαριού Απόλλων Λεμεσού  (Κύπρος) – Σλίντρεχτ (Ολλανδία)

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ ήταν μέσα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 21-22. Όμως ένα σερί 3-0 από τις γηπεδούχες δεν της επέτρεψε να προηγηθεί. Στο δεύτερο κατάφερε να ισοφαρίσει αφού ήταν εκείνη που έκανε το 3-0 στο 22-21. Από εκεί και πέρα η Ένωση… ξεψύχησε,  η απουσία των Φερνάντεζ και Γιόσοβιτς φάνηκε περισσότερο  και έχασε με χαρακτηριστική ευκολία τα επόμενα σετ με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα. Όμως ο αποκλεισμός δεν ήταν το μόνο... κακό για την ΑΕΚ. Η Γιακουμή δεν μπόρεσε να βγάλει την αναμέτρηση και αποχώρησε με πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 23-25, 25-12, 25-15)
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...