Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γρηγόρης ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΔΗΣ
Την πρώτη του νίκη, κατάφερε και πέτυχε το αντρικό μας τμήμα, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εντός έδρας επί του Ιωνικού Ν.Φ. με 3-1 (25-23, 25-14, 10-25, 26-24).
Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποδώσει καλό βόλει, σαφώς επηρεασμένη από τη 2η συνεχόμενη απουσία του τιμωρημένου προπονητή μας Γιάννη Πλήθη, από τον πάγκο.
Στο 1ο σετ, ο Ιωνικός πήρε διαφορά 3 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι το 17-20, η ομάδα μας αντέδρασε, προηγήθηκε με 22-21 και στο τέλος πιο ψύχραιμη πήρε το σετ.
Στο 2ο σετ, ανεβάσαμε κατά πολύ την απόδοση μας, προηγηθήκαμε με 13-3, για να κάνουμε εύκολα το 2-0.
Όμως, ενώ περιμέναμε στο επόμενο σετ την καθαρή επικράτηση μας, εφησυχάσαμε, δίνοντας το δικαίωμα στον Ιωνικό, να μειώσει πολύ εύκολα.
Στο 4ο σετ, ο Ιωνικός με καλύτερη ψυχολογία, προηγήθηκε με 13-8, αλλά η Δραπετσώνα, σιγά - σιγά, μείωνε τη διαφορά, ισοφάρισε στο 18 και από εκεί και μετά, να κρίνεται ο αγώνας στα λιγότερα λάθη, για να έρθει το τελικό 3-1.
Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Νικολόπουλου και Κολτσίδα.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Διάκος) Ρεζκ, Φύτρος, Μαργαρίτης, Εξαδάκτυλος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Κογκαλίδης Κ.Γ., Κογκαλίδης Κ.Λ., Μπίνιος, Στρατηγός, Μπουλγάρου.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.: (Γκαραβέλης) Βαρδής, Οικονόμου, Νικητάκης, Πατσιαλής, Καλογερόπουλος, Μακρόπουλος, Ζαγγανάς (λ), Κονταρής, Σπυρέας, Γκιόκας.
Όσον αφορά τη μάχη της κορυφής, μέχρι τώρα έχουν πάρει προβάδισμα κατά σειρά οι Χανιά, Πανερυθραικός και Οδυσσέας, ενώ έχουν χάσει έδαφος κατά σειρά οι Ν. Πέραμος, Αργυρούπολη, Ταταύλα και περισσότερο η Δραπετσώνα.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες της 5ης αγωνιστικής:
ΓΕΡΑΚΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ 1-3
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΦΗ 1-3
ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3-0
ΚΥΖΙΚΟΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ 3-1
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 3-0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...