Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γιώργος ΦΥΤΡΟΣ
Ήττα για το αντρικό μας τμήμα, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κύζικο Ν. Περάμου με 3-1 (25-19, 25-15, 18-25, 04-25).
Η ομάδα μας δεν κατάφερε σ΄ αυτόν τον αγώνα να πιάσει ψηλά επίπεδα απόδοσης, όπως στον προηγούμενο αγώνα και η ήττα ήταν φυσιολογική, απέναντι σε μια ομάδα που από το δυναμικό της και μόνο και με πολλές μετεγγραφές αθλητών που μέχρι πέρσι αγωνίζοταν στην Α1, θεωρείται από τα φαβορί.
Μπήκαμε με όρεξη στον αγώνα και στο 1ο σετ, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι να πάρει η Πέραμος διαφορά 5 πόντων την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος.
Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ, με την Πέραμο να κάνει πιο εύκολα το 2-0.
Στο 3ο σετ, όμως η ομάδα μας, ήταν η κυρίαρχη, έχοντας διαφορά 5 πόντων και δε δυσκολεύτηκε να μειώσει τη διαφορά σε 2-1.
Στο 4ο σετ, η Πέραμος παίζοντας και με τη πίεση του πιθανού νέου στραβοπατήματος της, ρίσκαρε πολύ περισσότερο στο σέρβις, κατάστρεψε την υποδοχή μας, η ομάδα μας κόλλησε απελπιστικά σε πολλά σημεία και ήρθε το 25-04, το οποίο αποτελεί το βαρύτερο σκορ, που έχει δεχτεί το αντρικό μας τμήμα.
Πάντως απ΄ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής και παίζοντας στους δύο πρώτους αγώνες με ομάδες (Χανιά και Πέραμο) με πολλαπλάσιους προυπολογισμούς από το δικό μας, η ομάδα μας μπορεί να καταφέρει να εκπληρώσει το στόχο μας, που είναι η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη 4άδα του όμιλου μας.
Όσον αφορά την υπόθεση της κορυφής, μέχρι τώρα Πανερυθραικός, Οδυσσέας και Χανιά, έχουν πάρει κάποιο μικρό προβάδισμα, ενώ λίγο πίσω έχουν μείνει Ταταύλα, Δραπετσώνα, Ν. Πέραμος και Αργυρούπολη.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μαρκάτη και Σταρίδα.
ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ: (Κουμπλής) Κατσανεβάκης, Καρακίτσος, Βαρδής, Καρανικολάου, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Λιώτας (λ), Κούλας, Πλεμμένος, Θεοδωρόπουλος.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Ρεζκ, Φύτρος, Μαργαρίτης, Εξαδάκτυλος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Κογκαλίδης Κ.Γ., Στρατηγός, Μπίνιος, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης Κ.Λ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...