Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΧΑΝΙΑ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Ίωνας ΡΕΖΚ
Με έναν πολύ όμορφο αγώνα, ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για το αντρικό μας τμήμα, από τη 2η αγωνιστική.
Υποδεχτήκαμε τα Χανιά, ομάδα με πολλές και καλές μετεγγραφές, που έχει στόχο την άνοδο στην Α1. Το τελικό αποτέλεσμα 2-3 (25-19, 15-25, 25-15, 18-25, 12-15).
Η ομάδα μας, έπαιξε πάρα πολύ καλό βόλει και στο 1ο σετ, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του στα Χανιά, να διεκδικήσουν το σετ.
Στο 2ο σετ, η εικόνα του αγώνα αντιστράφηκε με τα Χανιά να είναι κυριάρχα και να ισοφαρίζουν. Στην εξέλιξη αυτή, βέβαια έβαλαν το χεράκι τους και οι διαιτητές του αγώνα με κάποιες αποφάσεις τους κατά της ομάδας μας.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας κυριάρχησε καταλυτικά και προηγήθηκε εύκολα με 2-1.
Στο 4ο σετ, τα Χανιά ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν σε 2-2.
Στο 5ο σετ, η ομάδα μας μπήκε πολύ αποφασισμένη να κατακτήσει τη νίκη και παίζοντας πολύ καλό βόλει το διεκδίκησε επί ίσοις όροις. Όμως, υπολογίζαμε χωρίς τον παράγοντα διαιτησία, ο οποίος - ειδικά ο κ. Μόσχος - με 5 λανθασμένες υποδείξεις του, παρέδωσε το σετ και τη νίκη στα Χανιά.
Πρέπει, στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι  κ. Μόσχος και πέρσι στον αγώνα στην Ερυθραία, είχε εξ ίσου καταδικαστική διαιτησία για την ομάδα μας. Ας ελπίσουμε να είναι σύμπτωση και το κακό να μην τριτώσει σε ενδεχόμενο νέας μας συνάντησης.
Το γεγονός είναι ότι κοιτάξαμε στα μάτια, μια ομάδα με πολλούς αθλητές που πέρσι αγωνίζονταν στην Α1, έχει πολλαπλάσιο προυπολογισμό από εμάς και μόνο τιμή μας αξίζει.
Με πάρα πολλά λάθη σε βάρος μας η διαιτησία των κ.κ. Μόσχου και Μυλωνάκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Ρεζκ, Φύτρος, Μαργαρίτης, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Εξαδάκτυλος, Βογιατζίδης (λ), Κογκαλίδης Κ.Λ., Μπίνιος, Κογκαλίδης Κ.Γ., Μπουλγάρου.
ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ: (Τσιακμάκης) Τεφτσής, Καλογεράκης, Φίνος, Ωρολογάς, Γκιρτζίκης, Πλίκας, Χαραλαμπίδης (λ), Μιχελάκης, Μπουρμπάκης.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες της 2ης αγωνιστικής:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΟΦΗ 3-1
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 0-3
ΤΑΤΑΥΛΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 3-2
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1-3
ΚΥΖΙΚΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 2-3
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...