Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Μελέτης ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ
Με νέα ήττα συνέχισε το αντρικό μας τμήμα την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Σε εντός έδρας αγώνα για την 4η αγωνιστική, ο Πανερυθραικός ήταν ο νικητής με 3-1 (28-30, 20-25, 25-23, 21-25).
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα σαφώς επηρεασμένη από την έλλειψη του προπονητή μας Γιάννη Πλήθη, ο οποίος τιμωρήθηκε την προηγούμενη ημέρα εντελώς άδικα και καταχρηστκά από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ, με 20ήμερη στέρηση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, για παράπτωμα που υπέπεσε στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τα Χανιά. Φαίνεται ότι ο διαιτητής Μόσχος, δεν έμεινε μόνο στο καταστροφικό έργο που επέδειξε σε βάρος της ομάδας μας στον αγώνα με τα Χανιά, αλλά φρόντισε και τακτοποίησε ιδιαίτερα τον κ. Πλήθη και στο φύλλο αγώνα. Και έρχεται το αρμόδιο όργανο της ΕΟΠΕ, η οποία με ύφος ''χιλίων καρδιναλίων'', δε δεχόταν καμμία κουβέντα, ούτε καν το βίντεο του αγώνα καταδέχτηκε να δει - αν και υπάρχει δεδικασμένο - στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα, ότι τη στιγμή της αποβολής του προπονητή μας, τίποτα μα τίποτα δε συμβαίνει και η διπλή κάρτα επιδεικνύεται από το Μόσχο, γιατί έτσι έπρεπε.
Τέλος πάντων, επιστρέφοντας στον αγώνα με την Ερυθραία, οι δύο ομάδες κακοποίησαν το άθλημα στο 1ο σετ, στο οποίο βέβαια προηγηθήκαμε με 24-20, αλλά σωρεία λαθών και κακών επιλογών, επέτρεψαν στην Ερυθραία να μπει στη διεκδίκηση του, αν και όλα τα σετ - μπολ, ήταν δικά μας, αλλά πάντα θα υπήρχε ένα μεγάλο λάθος μας, για να ισοφαρίζει η Ερυθραία.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας επηρεασμένη από τον τρόπο που χάθηκε το 1ο σετ, ακολουθούσε στο σκορ, από απόσταση 3-4 πόντων, για να κάνει σχετικά εύκολα η Ερυθραία το 0-2.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της, ήταν μπροστά σε ολόκληρη τη διάρκεια με 2-3 πόντους, για να μειώσει δύσκολα σε 1-2.
Από την αρχή του 4ου σετ, η Ερυθραία πήρε διαφορά 3-4 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος, κατακτώντας τους πολύτιμους 3 βαθμούς, από την ομάδα μας.
Το τελικό σκορ του αγώνα, ήταν ανέλπιστο για μας, χάνοντας στην έδρα μας από αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.
Στον πάγκο μας, δηλώθηκε προπονητής ο κ. Νίκος ΔΙΑΚΟΣ, ο οποίος προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση του αγώνα, σε συνεργασία με τον κ. Πλήθη, αλλά ο λίγος χρόνος προσαρμογής, δεν ήταν σύμμαχος μας.
Ασορτί με τις δύο ομάδες και η διαιτησία των κ.κ. Τσιμπινού και Σταρίδα, στο 1ο σετ. Στη συνέχεια υπήρξε βελτίωση.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Διάκος) Ρεζκ, Φύτρος, Μαργαρίτης, Εξαδάκτυλος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Μπίνιος, Κογκαλίδης Κ.Γ., Στρατηγός, Κογκαλίδης Κ.Λ.
ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: (Χατζηπέρρος) Παπασιδέρης Δ., Λέπουρας, Μπιλλήρης, Αδαμόπουλος, Παπασιδέρης Γ., Κωστόπουλος, Πολυμερόπουλος (λ), Γκόρτσανιουκ.
Όσον αφορά την υπόθεση της κορυφής, προβάδισμα έχουν πάρει οι Πανερυθραικός, Χανιά και Οδυσσέας, ενώ έχουν χάσει λίγο έδαφος οι Ν. Πέραμος, Αργυρούπολη, Ταταύλα και πολύ η Δραπετσώνα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...