Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Τον τελευταίο του αγώνα προετοιμασίας έδωσε το τμήμα των κορασίδων μας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε που και πότε θα αγωνιστούμε.
Τα κινητά πήραν φωτιά στο ταξίδι
Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από το Σαρωνικό στην Αίγινα και το τεστ, κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο για πολλούς λόγους.
Αρχικά, γιατί η ομάδα μας, απέδωσε καλό βόλει, έδειξε χαρακτήρα καλής ομάδας ανατρέποντας το σκορ, ειδικά στο 1ο σετ, στο οποίο ο Σαρωνικός προηγήθηκε με 22-13.
Η ημερήσια εκδρομή, ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, ώστε να δέσει ακόμα περισσότερο η ήδη ενωμένη και αγαπημένη ομάδα.
Και τέλος, μας δόθηκε η ευκαιρία να θεμελιώσουμε τους άρρηκτους δεσμούς αδελφικής φιλίας, που έχουμε με το σύλλογο της Αίγινας, ο οποίος κινείται στα ίδια πλαίσια φιλοσοφίας με τα δικά μας.
Εντυπωσιαστήκαμε από τη φιλοξενία του Σαρωνικού και ειδικά του κ. Στάθη ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ, αλλά και από την αγωνιστική δυναμική του συλλόγου, με τον οποίο είχαμε συναντηθεί και πριν δύο χρόνια, αλλά η άνοδος των κοριτσιών τους, κρίνεται εντυπωσιακή. Και επειδή, το τμήμα που αντιμετωπίσαμε χθες, ήταν αμιγώς παγκορασίδες, θα τολμήσουμε να προβλέψουμε ότι στο πρωτάθλημα παγκορασίδων ο σύλλογος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα διεκδικήσει στο πρωτάθλημα των κορασίδων την πρόκριση του στη β΄ φάση του πρωταθλήματος.
Φαίνεται ότι η περσινή δουλειά του κ. Καμπερίδη, η καλοκαιρινή του κ. Κόβαζιτς και η φετινή της κας. Ιβάνοβα, έχουν αποδώσει. Βέβαια, μη ξεχνάμε ότι τα πρώτα στοιχεία στην ομάδα αυτή τα έβαλε - επιτυχημένα όπως φαίνεται - ο κ. Μορφίδης.  
Οι δύο προπονητές αρχικά είχαν συμφωνήσει να αγωνιστούν για 5 σετ, αλλά η πολύ όμορφη ροή του αγώνα, το θέαμα που πρόσεφεραν και η δίψα των αθλητριών των ομάδων, κρίηκε επιβεβλημένο να συνεχιστεί αυτό το μαραθώνιο ράλι και για 6ο σετ.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν για 3 ώρες γεμάτα.
Για την ιστορία, τα σετ: 24-26, 16-25, 14-25, 23-25, 23-25, 23-25.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν, οι: Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Πόποβα, Σαλτουρίδου, Μπουρέλι, Ιωάννου, Παπαδόγγονα (λ), Χάνου Στ. (λ), Στοίτσεβα, Βεντούρη, Συναπίδου, Ευσταθιάδου, Χίου, Χάνου Κ., Λιόλιου Γ., Βέκκου, Αγγέλη.













Δραπετσώνα

Και οι δύο ομάδες σε αναμνηστική φωτογραφία

Τα πιάτα άδειασαν απ΄ όλες

   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...