Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Η «ναυμαχία» της Σύρου και η επιστροφή Κουρνέτα
Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και του Ολυμπιακού στο κυκλαδίτικο νησί που θα γίνει την Παρασκευή 18/10, 19.30 στο «Δ.Βικέλας» της Σύρου ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports-3. 
 Το παιχνίδι θα γίνει μια μέρα νωρίτερα μετά απο αίτημα του Ολυμπιακού ο οποίος την Τρίτη έχει να δώσει αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Τσεχία με την Οστράβα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Φοίνικα να την κάνει αποδεκτή.
Ο Φοίνικας Σύρου προέρχεται από την ήττα στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο και θέλει να σημειώσει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, την πρώτη εντός έδρας και την πρώτη επί του Ολυμπιακού σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος.
 
Ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι από το μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δε μας πειράζει που παίζουμε Παρασκευή. Ο Φοίνικας ικανοποίησε αίτημα του Ολυμπιακού και της NOVA. Δεν έχει σημασία πότε γίνεται ο αγώνας αλλά πόσο καλά είσαι προετοιασμένος. Είμαστε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά και είμαστε βέβαιοι πως το ίδιο θα κάνει και αύριο».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν χωρίς τον διαγώνιο τους Μπόμπι Γιορντάνοφ που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Σύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα νίκησαν τη Λαμία 3-0 σετ ενώ το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρης θα είναι ο Βασίλης Κουρνέτας που γυρίζει αυτή την φορά στην Σύρο ως αντίπαλος, καθώς αγωνιστήκε στον Φοίνικα τα δύο τελευταία χρόνια.
 
Ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου έχουν αναμετρηθεί 11 φορές εκ των οποίων οι 10 είναι για το πρωτάθλημα. Από τις 10 φορές ο Φοίνικας έχει νικήσει τον Ολυμπιακό 2 φορές και μάλιστα και οι δύο ήταν για τα πλέι οφ της αγωνιστικής περιόδου 2011-12. Η μία στη Σύρο την 1η Απριλίου 2012 και στη συνέχεια στου Ρέντη.  Δηλαδή, σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είναι αήττητος.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...