Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Για την αυριανή 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων, τα προγραμματισμένα ραντεβού μας έχουν ως εξής:
Για τις κορασίδες Α΄, αύριο στις 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας την Ευρυάλη, οι εξής αθλήτριες: Αγγέλη, Ιωάννου, Λιόλιου, Στοίτσεβα, Χάνου Κ., Βεντούρη, Μπουρέλι, Παπαδόγγονα, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Πόποβα, Βέκκου.
Για τις κορασίδες Β΄, αύριο στις 09:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Ευσταθιάδου, Συναπίδου, Χίου, Χάνου Στ., Τσιριγώτη, Σκλάβου Μ., Σκλάβου Κ., Σαρρή, Νάκη, Μπαλάση.
 
Σημαντικές ανακοινώσεις:
1. Οι νέες εμφανίσεις θα είναι έτοιμες την Τρίτη. Οπότε και αύριο θα χρησιμοποιηθούν οι περσινές.
2. Όσες αθλήτριες κωλύονται για αύριο, θα πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσουν, έγκαιρα.
3. Μια συμβουλή - απαίτηση. Όταν εντάσουμε τον εαυτό μας σε μια αθλητική ομάδα που κατά βάση αγωνίζεται Σαββατοκύριακο, δεν υποκύπτουμε στις απαιτήσεις των φροντιστηρίων που έχουν τα τελευταία χρόνια ανακαλύψει το νέο φρούτο των γραπτών εξετάσεων ακόμα και στις τάξεις του γυμνάσιου, τα Σαββατοκύριακα. Τα φροντιστήρια, που μ΄ αυτόν τον τρόπο θέλουν να δικαιολογήσουν τα δίδακτρα που εισπράτουν από τις οικογένειες, ως καλές επιχειρήσεις που είναι, αν τους δηλώσετε ότι τα Σαββατοκύριακα τα θέλετε για την ξεκούραση και ψυχαγωγία σας, να είστε σίγουροι ότι ευχάριστα θα αλλάξουν το πρόγραμμα τους, προκειμένου να μη χάσουν τα δίδακτρα.
Αυτά τα γράφουμε γιατί για αύριο, αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα συγκρότησης ειδικά της β΄ ομάδας, από φροντιστηριακές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...