Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η ενημέρωση για τους αγώνες των κορασίδων και τα προγραμματισμένα ραντεβού θα γίνεται μέσω του ιστολόγιου μας.
Έτσι λοιπόν για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων που ξεκινά και για τις δύο ομάδες μας την Κυριακή, έχουμε:
Για τις κορασίδες Α΄, καλούνται οι εξής αθλήτριες Πόποβα, Λιόλιου, Ιωάννου, Σαλτουρίδου, Αμοιρίδου, Παπαδόγγονα, Μπουρέλι, Βεντούρη, Χάνου Κ., Στοίτσεβα, Ευσταθιάδου, Αγγέλη να βρίσκονται την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το ''Π. ΣΑΛΠΕΑΣ'', όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Πειραικό.
Για τις κορασίδες Β΄, καλούνται οι εξής αθλήτριες Βλασταρίδου, Σαρρή, Σκλάβου Μ., Τσάφου, Τσιριγώτη, Μοίρα Β., Αθανασάκη, Συναπίδου, Χάνου Στ., Νάκη, Χίου, Βέκκου, να βρίσκονται την Κυριακή στις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσουμε το Μίλωνα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Οι αθλήτριες που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα τα δελτία αθλητικής ιδιότητας τους, θεωρημένα από γιατρό, θα πρέπει να το πράξουν μέχρι την ώρα του αγώνα. Αν δε γίνει αυτό, δυστυχώς δε θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν.
2. Επειδή οι νέες εμφανίσεις ακόμα δεν έχουν έρθει, καλούνται οι αθλήτριες μας να φέρουν μαζί τους τις περσινές. Για τα νέα κορίτσια, θα φροντίσουμε εμείς, ώστε να τους παραδοθεί μια στολή.
3. Οποιαδήποτε αθλήτρια, αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που θα την εμποδίσει να παρευρεθεί στον αγώνα οφείλει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ενημερώσει για την απουσία της, ώστε να μας δοθεί ο χρόνος για την αντικατάσταση της. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει, είτε τηλεφωνικά στους εφόρους, είτε στους προπονητές, είτε με σχόλιο κάτω απ΄ αυτήν την ανάρτηση. 
Άντε και καλή μας αρχή, με ευόδωση των στόχων μας...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...