Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΡΑ ΜΠΕΛΧΑΤΟΦ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. 3-1 ΓΙΑ ΤΟ CEV CUP ΑΝΤΡΩΝ

Λύγισε ο Εθνικός στην Πολωνία
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε απέναντι στην πανίσχυρη Σκρα Μπελχάτοφ, αλλά δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σε αγώνα για την φάση των «32» του CEV Cup. Το έργο των Εβριτών ήταν πολύ δύσκολο από την κλήρωση κιόλας, αλλά οι παίκτες του Εθνικού δεν... τρόμαξαν και κατάφεραν να πάρουν ένα σετ. Πλέον όμως το... θαύμα που αναζητούσαν γίνεται πιο δύσκολο, καθώς θέλουν καθαρή νίκη στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσουν κάτι στο χρυσό σετ. 
 
Στο 1ο σετ η ακριτική ομάδα πάλεψε στα ίσια την πανίσχυρη αντίπαλο της. Έγινε μάχη πόντο - πόντο ενώ τραυματίστηκε ο Γραμματικάκης πάνω από το φρύδι από τις κορδέλες που έπεσαν νωρίτερα. Ο έμπειρος κεντρικός γέμισε αίματα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από το 11-11 ο Εθνικός κυρίως με τον Μιγιαΐλοβιτς πήρε προβάδισμα δύο πόντων (17-15). Δύο μπλοκ των Πολωνών πάνω στον Σέρβο έφεραν την ισοφάριση (17-17) ενώ με τους Βλάσλι, Βλόνταρτσικ η Σκρα πέρασε μπροστά 22-19. Ο Ράιτς πήγε στη θέση του σερβίς κι με σερί 3-0 έβαλε τον Εθνικό μπροστά ο οποίος τελικά πήρε και το σετ 25-23. 
Από το 2ο σετ οι Πολωνοί πίεσαν πιο πολύ στο σερβίς, ο Φαλάσκα επιστράτευσε ακόμα και τον Αντιγκά για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής ομάδας του Σάκη Μουστακίδη πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα φτάνοντας και στη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-17)

ΣΚΡΑ MΠΕΛΧΑΤΟΦ (Φαλάσκα): Βλάζλι, Βρόμνα, Κλος, Τουία, Βλόνταρτσικ, Ουριάρτε / Ζατόρσκι (λ), Κόντε, Αντιγκά, Μπρτζοβιτς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ράιτς, Μιγιαΐλοβιτς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Δακακούρας, Ανδρεάδης / Δαρίδης (λ), Kασαμπαλής, Κ.Δαλακούρας, Γραμματικάκης, Κυριακίδης.
 volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...