Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ελβίρα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής γυναικών, υπέστη το γυναικείο μας τμήμα στον αγώνα με τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 3-0 (25-08, 25-18, 25-10).
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, οι οποίες επηρέασαν κατά πολύ την απόδοση μας, η οποία κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Σαφώς ο χθεσινός αγώνας, δεν αποτελούσε μέρος του υπολογισμού μας για συγκομιδή βαθμών, οι οποίοι θα πρέπει να βρεθούν σε αγώνες με αντίπαλους τις υπόλοιπες ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο με μας, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Και για το στόχο αυτό, θα είμαστε σε θέση να το κρίνουμε αν θα μπορεί να γίνει εφικτός, όταν ενσωματωθούν στην ομάδα οι απούσες αθλήτριες.
Η Αργυρούπολη, έδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας, διεξήχθη στο γήπεδο της Αργυρούπολης, αν και κανονικά έπρεπε να διεξαχθεί στην έδρα μας, αλλά λόγω του γνωστού προβλήματος της σφράγισης του ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', η έδρα άλλαξε με τη συγκατάθεση της Αργυρούπολης και το ίδιο θα συμβεί στο 2ο γύρο, αν και βέβαια δοθεί η άδεια λειτουργίας στο γυμναστήριο μας.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τσιμπινού και Γιατράκου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σκαρτάδος) Καραγιαννίδου, Σιμιτζή, Ιωάννου, Μπουρέλι, Φικάι, Λιόλιου, Αλεξάνδρου (λ), Σαλτουρίδου, Αγγέλη.
Η αναφορά της σύνθεσης της Αργυρούπολης, δυστυχώς δε μπορεί να γίνει λόγω αχνής αναγραφής των ονομάτων στο φύλλο αγώνα.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΙΚΑΡΟΣ - ΙΛΙΟ 1-3
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 3-0
ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΙΡΙΔΑ 3-0
ΑΡΤΕΜΗ - ΠΗΓΑΣΟΣ 3-1
ΑΙΟΛΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΡΕΝΤΗΣ 2-3
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ 3-0   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...