Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Ήρθε η ώρα και για τα τμήματα παίδων - παμπαίδων να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα. Έτσι λοιπόν η πρεμιέρα του τμήματος, προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 05/09 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', Ρ. Φεραίου & Κουντουριώτη.
Η αυριανή συνάντηση θα έχει μια ιδιαιτερότητα, σχετικά με τις προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην 11ετή ιστορία του συλλόγου μας, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να μη δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα παίδων. Είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα, από την οποία δε καταφέραμε να ξεφύγουμε καθώς το αρσενικό φύλο στο άθλημα μας, είναι υπό εξαφάνιση.
Όμως, ποντάροντας στα σημερινά αγόρια που υπάρχουν στο τμήμα και σε σχέση με τις προωθητικές ενέργειες που θα γίνουν, είμαστε σίγουροι, ότι του χρόνου θα επανέλθουμε στο πρωτάθλημα παίδων, διαθέτοντας και πάλι καλή και ανταγωνιστική ομάδα.
Σε ότι αφορά το τμήμα παμπαίδων, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν άμεσα και περιμένουμε αγόρια που έχουν γεννηθεί τα 1998-99-200-01-02-03-04-05-06, να εγγραφούν στο τμήμα για να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο του βόλει. 
Γιατί καλό είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, γιατί ίσως εκεί, είναι οι παρέες μας και γιατί είναι πιο ελκυστικά αθλήματα για τις ηλικίες αυτές, αλλά σε αγόρια με καλά σωματικά προσόντα, στο βόλει του προσφέρεται απλόχερα η ευκαιρία να διακριθεί και καθιερωθεί άμεσα, ακόμα και στις εθνικές ομάδες. Παραδείγματα, υπάρχουν πολλά με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα του αθλητή του Μίλωνα Κυριάκου ΣΠΥΡΙΟΥΝΗ, ο οποίος εγκατέλειψε το μπάσκετ πριν 3 χρόνια και από πέρσι είναι βασικό στέλεχος της εθνικής εφήβων, αν και πολύ μικρότερος ηλικιακά από τους συναθλητές του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...