Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα ''Ι. ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ'', στο πρώην δημαρχείο του Ρέντη, οι κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ, στην οποία εκπροσωπήθηκε ο σύλλογος μας, παίρνοντας μέρος στις κληρώσεις του κύπελου γυναικών, στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής γυναικών και στο πρωτάθλημα κορασίδων με δύο ομάδες.
Αρχικά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το κύπελο γυναικών, στο οποίο ο σύλλογος μας προκρίθηκε χωρίς αγώνα την 1η αγωνιστική, ενώ στη 2η αγωνιστική, στις 26 Οκτωβρίου, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Τελαμώνα - Θρίαμβου, εντός έδρας αν είναι ο Θρίαμβος και εκτός έδρας αν είναι ο Τελαμώνας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β΄ Εθνικής γυναικών, στην οποία η ομάδα μας, πήρε το νούμερο 6 και θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική, στις 2 Οκτωβρίου, εντός έδρας την Αργυρούπολη.
Οι κληρώσεις, έκλεισαν με το πρωτάθλημα των κορασίδων, στο οποίο η ομάδα μας κληρώθηκε στο Δ΄ όμιλο, με αντίπαλους την Ευρυάλη, τον Ερμή Περάματος και τον Πειραικό, τον οποίο αντιμετωπίζουμε εντός έδρας την 1η αγωνιστική στις 12 Οκτωβρίου.
Ο ορισμός των ομίλων για τις Β΄ και Γ΄ ομάδες, θα ανακοινωθεί μέσα στη βδομάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...